Zadovoljna.si
Ryan Reynolds

Trači

Seksi igralec ujet v družbi lepotic

M. A.
03. 01. 2019 14.16
0

Čeprav je seksi Ryan Reynolds srečno poročen z Blake Lively, ga je na najdaljšo noč v letu obkrožalo veliko število lepotic. Skupaj z ženo se je namreč udeležil novoletne zabave pri Taylor Swift doma, pridružile pa so se tudi številne Taylorine manekenske prijateljice, ki se pogosto imenujejo kar 'The Squad'.

Čeprav je Taylor Swift znana po tem, da skrbno varuje svojo zasebnost, je na najdaljšo noč v letu vrata svojega newyorškega doma odprla svojim prijateljem in jim celo dovolila, da fotografije zabave pristanejo na spletu. Njena zabava pa ni bila zgolj navadna novoletna zabava, temveč v maskah, česar so se držali vsi – razen Ryan, ki se je v ženski družbi raje oklepal steklenice.

Ryan je ob številnih lepoticah raje prijel kar za steklenico.
Ryan je ob številnih lepoticah raje prijel kar za steklenico.FOTO: Profimedia

Taylor je svojim gostjam naročila, da se morajo obleči v svoje idole iz otroštva. Tako se je Taylor za en večer preobrazila v malo morsko deklico, Ryanova žena Blake Lively je posnemala Dorothy iz filma Čarovnik iz Oza, manjkale pa niso niti Mary Poppins, Pepelka, Posh Spice in celo Frida Kahlo.

Taylor Swift podrla rekord in potrdila govorice
Preberi še
Taylor Swift podrla rekord in potrdila govorice
'The Squad' so se za en večer preobrazili v svoje idole iz otroštva.
'The Squad' so se za en večer preobrazili v svoje idole iz otroštva.FOTO: Profimedia

Vabilo na Taylorino zabavo sta si zagotovili tudi manekenki Leah McCarthy in Gigi Hadid – slednja se je preobrazila v Mary Poppins – manjkala pa ni niti Abigail Lucier, Taylorina prijateljica iz otroških let, ki se je oblekla v Posh Spice.

Taylor je v leto 2019 vstopila kot mala morska deklica.
Taylor je v leto 2019 vstopila kot mala morska deklica.FOTO: Profimedia

Čeprav na zabavi ni manjkalo zvezdnikov, pa začuda med povabljenimi ni bilo britanskega igralca Joea Alwyna, s katerim je Taylor že dlje časa v zvezi. Še pred dnevi so ju paparaci ujeli, ko sta se odpravljala na kosilo z Joeovo družino, s katero se Taylor po poročanju bližnjih zelo dobro razume. Številni sicer verjamejo, da bo leto 2019 za Taylor zelo razburljivo, saj naj bi bil njen sedmi studijski album že dokončan, poleg tega pa bo letos dopolnila tudi 30. rojstni dan. Če so še pred nekaj leti zaradi njenih kratkotrajnih zvez številni ugibali, kdo bo njen naslednji fant, pa se zdaj mnogi že sprašujejo, ali bo to leto, v katerem bo Taylor Swift zibala.

O takšni zbirki čevljev lahko večina le sanja
Preberi še
O takšni zbirki čevljev lahko večina le sanja
Dan pred novim letom je Taylor preživela v Joeovi družbi.
Dan pred novim letom je Taylor preživela v Joeovi družbi.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413