Severina v čipkasti obleki postala senzacija na spletu

J.V.
14.09.2021, 7:55
2
Hrvaška pevka Severina je svoje sledilce na družbenem omrežju Instagram počastila z novo fotografijo, ki je povzročila kar nekaj navdušenja. Zvezdnica namreč na njej nosi prekrasno rumeno obleko iz čipke in tila, s katero je poudarila vse svoje čare.

Severina je ena izmed največjih hrvaških modnih ikon in tokrat je znova dokazala, zakaj si zasluži ta laskavi status. Za nedavni dogodek je namreč hrvaška pevka izbrala prekrasno rumeno obleko iz čipke, ki jo je podpisal srbski modni oblikovalec Bojan Petrović, sicer znan po ustvarjanju poročnih in estetsko izstopajočih kreacij. Asimetrična obleka s prosojnimi deli je bila kot ustvarjena za Severino, pevka pa jo je kombinirala z belimi sandali in velikim nasmehom na obrazu. 

PREBERI ŠE
Tako 2 dni po ločitvi uživa sveže samska Severina

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Razlog zanj je verjetno odločitev okrožnega sodišča v Splitu, ki je pred kratkim izdalo sodbo o Severinini pritožbi in razveljavilo sodbo občinskega civilnega sodišča v Zagrebu. Po 21 mesecih je tako pevka znova dobila skrbništvo nad sinom Aleksandrom, ki si ga sedaj deli z bivšim možem Milanom Popovićem. Severina zaradi te sodbe te dni ne skriva sreče in uživa v druženju s sinom.

Za pevko so bili zadnji meseci vsekakor zelo turbolentni, saj se je med drugim ločila od Igorja Kojića. Spomnimo, Severina in Igor sta 19. avgusta na zagrebškem sodišču podpisala sporazumno ločitev, za katero sta pet dni prej vložila zahtevo.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Severina Dončića presenetila z gesto, prej rezervirano za njenega moža