Zadovoljna.si
Sharon Stone

Trači

Šla je na zmenek, tam pa doživela neprijetno presenečenje

E.R.
30. 01. 2024 05.00
0

V nedavnem intervjuju za The Times je igralka Sharon Stone priznala, da že nekaj časa uporablja različne aplikacije za zmenke, po zaslugi katerih pa je doživela že vse mogoče.

Ameriška igralka Sharon Stone je v intervjuju za The Times odkrito spregovorila o svojem zasebnem življenju. Med drugim je razkrila, da se namerava letos zaljubiti in najti ljubezen. "Zato sem si namestila tudi Tinder," je dodala in nato priznala, da ima z uporabo aplikacij za zmenke različne izkušnje.

Sharon Stone aktivno išče ljubezen s pomočjo aplikacij.
Sharon Stone aktivno išče ljubezen s pomočjo aplikacij.FOTO: Profimedia

En neprijeten zmenek se ji je še posebej vtisnil v spomin. "Nekoč sem bila na zmenku z nekdanjim zapornikom in odvisnikom od heroina, ki je bil očitno dvajset tisoč injekcij heroina starejši od fotografije, ki mi jo je poslal, preden sva se spoznala," je povedala 65-letna Sharon, ki na zmenku ni ostala. "Na hitro sem popila kozarec vode in rekla, da moram iti."

To je razlog, da je Sharon Stone doživela čustveni zlom
Preberi še
To je razlog, da je Sharon Stone doživela čustveni zlom

Srečanje z domnevnim odvisnikom je potekalo v hotelu Bel-Air, a kljub neprijetni izkušnji ne namerava opustiti iskanja ljubezni na spletu. Kot pravi, ima z aplikacijami za zmenke do zdaj že več dobrih izkušenj.

"Med pandemijo sem na primer imela dva zmenka, ki sta pravzaprav potekala na spletu. Med njima sem moškima pomagala preboleti razhode, ki sta jih doživela pred kratkim. Zanju sem bila kot psihoterapevtka," je razkrila igralka, ki upa, da bo letos našla ljubezen.

Sharon Stone pri 62 letih pozirala za Vogue in razgalila svojo dušo
Preberi še
Sharon Stone pri 62 letih pozirala za Vogue in razgalila svojo dušo

"To je leto, v katerem se želim zaljubiti," je zaključila Sharon. Po njenih besedah aplikacij ne uporablja za iskanje nekoga za eno noč, saj lahko takšnega sreča v navadni kavarni. Zvezdnica je razkrila še, da je na Tinderju srečala tipe moških, za katere je prepričana, da jih v resničnem življenju nikoli ne bi, in dodala, da si trenutno dopisuje z inženirjem za vesoljsko industrijo.

S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo
Preberi še
S to vlogo je postala seks simbol, a jo je to drago stalo

Slavna igralka je bila dvakrat poročena. Od leta 1984 do 1987 s scenaristom Michaelom Greenburgom, nato pa se je leta 1998 poročila s časopisnim urednikom Philom Bronsteinom, od katerega se je štiri leta pozneje ločila. Obenem je Sharon tudi mati treh sinov: 24-letnega Roana, pet let mlajšega Lairda in zdaj 18-letnega Quinna.

Sharon Stone s sinom Roanom
Sharon Stone s sinom RoanomFOTO: Profimedia

Vsi oboževalci Sharon Stone vabljeni na VOYO, kjer si lahko ogledate kar dva njena filma. Prvi nosi naslov Popolni spomin (Total Recall) in gre za znanstveno-fantastično akcijo, drugi pa je Prvinski nagon (Basic Instinct), gre pa za erotični triler.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368