Zadovoljna.si
Nicole Kidman in Tom Cruise

Trači

Sin Nicole Kidman in Toma Cruisa neprepoznaven

J.V.
10. 05. 2021 07.17
1

Nicole Kidman in Tom Cruise sta v času svojega zakona posvojila dva otroka, hčer Isabello in sina Connorja. Čeprav o zasebnem življenju govorita le redko in se medijsko ne izpostavljata, pa se vsake toliko časa zgodi nekaj, zaradi česar pristaneta na naslovnicah svetovnih medijev. Tokrat se je to zgodilo Connorju, in sicer zaradi njegovega videza.

Spomnimo, Nicole Kidman in Tom Cruise sta bila poročena med letoma 1990 in 2001, v tem času pa sta nekdanja zakonca postala tudi starša. "Od trenutka, ko sva se poročila, sem hotela imeti otroka, a sva ga izgubila in to je bilo za oba zelo travmatično," je pred leti priznala igralka v intervjuju za revijo Tatler. Nicole je imela izvenmaternično nosečnost in skupaj s Tomom sta se nato odločila za posvojitev. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako sta se družini pridružila danes 28-letna Isabella, ki sta jo posvojila leta 1992, in 26-letni Connor, ki sta ga posvojila leta 1995. Ko sta se njuna starša ločila, sta Connor in Isabella izgubila vse stike z mamo, za kar je bila kriva scientološka cerkev, katere pripadnik je Cruise. Connor je nekoč dejal, da je njegov odnos z mamo trden in poln ljubezni, mnoge pa je presenetilo, ko se je Isabella poročila in na poroko ni povabila niti slavne matere niti zvezdniškega očeta.

V času odraščanja sta se oba zelo redko javno izpostavljala in nikoli nista poudarjala, kdo sta njuna starša. Danes živita zelo normalno življenje, kar dokazujejo tudi fotografije na Connorjevem profilu na družbenem omrežju Instagram. 26-letnik je očitno navdušen ribič, saj pogosto deli fotoutrinke svojih ulovov, v zadnjem času pa pozornost priteguje predvsem s svojim videzom. 

Tom in Connor Cruise.
Tom in Connor Cruise.FOTO: Profimedia

Mnogi se strinjajo, da je v zadnjem času postal povsem neprepoznaven, predvsem zaradi vse gostejše brade, pridobil pa je tudi nekaj odvečnih kilogramov. Če zdajšnje fotografije primerjamo s starejšimi, je razlika očitna. 

Connor Cruise
Connor CruiseFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493