Zadovoljna.si
Johnny Depp

Trači

Vsi govorijo o njegovem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!

M. A.
14. 04. 2020 12.03
3

Johnny Depp se je v filmskem svetu proslavil z nenavadnimi in edinstvenimi vlogami, a te dni je vsa pozornost usmerjena v njegovega sina Jacka, ki je minuli teden dopolnil 18. rojstni dan. Čeprav se mladenič redno izogiba medijski izpostavljenosti, je tokrat njegovo fotografijo objavila kar Jackova starejša sestra.

Za 18-letnika zagotovo ni značilno, da ne uporablja družbenih omrežij, a očitno je Jack Depp – tako kot njegov oče – marsikje izjema. Poleg tega se fant izogiba medijski izpostavljenosti, tokrat pa ga je 'izdala' starejša sestra Lily-Rose in s fotografijo na Instagramu, kjer ji sledi več kot 3,6 milijona ljudi, bratu čestitala za polnoletnost.

Kaj se je zgodilo s slavnim lomilcem ženskih src?!
Preberi še
Kaj se je zgodilo s slavnim lomilcem ženskih src?!

'Moj mali bratec je dopolnil osemnajst let. Moj bratec, moje srce, moja duša, vse najboljše, močno te imam rada,' je zapisala ob fotografiji, ki sta zbrali že več kot 375 tisoč všečkov. Na prvi fotografiji je objavila kolaž polaroidov iz otroštva, na drugi pa je brata ujela kar zgoraj brez, ko je na domačem dvorišču lovil sončne žarke. Številni so komentirali, da je Jack izrezana kopija očeta.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zagotovo pa Jack nima enakih načrtov v življenju kot njegov slavni oče. Viri, ki so blizu družini Depp, poročajo, da je Jack nadarjen za risanje in glasbo, a nima nikakršne želje po izpostavljanju. 56-letni Johnny Depp je v preteklosti poskrbel za kar nekaj znanih zvez, med drugim se je zapletel z Winono Ryder, Jennifer Grey in Amber Heard, s katero se je pred kratkim zapletel celo v tožbo, ker naj bi bil do nje nasilen, Lily-Rose in Jacka pa mu je rodila francoska igralka in pevka Vanessa Paradis. Takrat je Johnny medijem povedal, da sta mu šele otroka dala trdne temelje v življenju in ta ga ti temelji zdaj vodijo: 'Čeprav očetovstvo ni bilo načrtovano, je bila to usoda.'

Jack Depp se paparacem izogiba, takole so ga ujeli avgusta lani.
Jack Depp se paparacem izogiba, takole so ga ujeli avgusta lani.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493