Zadovoljna.si
Angelina Jolie

Trači

Angelina Jolie obžaluje, da je postala igralka

Zadovoljna.si
14. 01. 2024 05.00
2

V nedavnem intervjuju je zvezdnica Angelina Jolie iskreno delila svoje življenjske odločitve, priznala pa je, da danes ne bi več izbrala poklica igralke. Zaradi svojega javnega statusa v Los Angelesu ji je težko uživati v družabnem življenju, zato upa, da bo kmalu zapustila mesto.

Ameriška igralka Angelina Jolie je v svetu filma pustila izjemen pečat z vrsto uspešnih vlog. V nedavnem intervjuju za revijo The Wall Street Journal Magazine pa je zvezdnica priznala, da bi se, če bi imela priložnost, danes odločila za drugačno poklicno pot. 

"Če bi danes lahko izbirala, ne bi več izbrala poklica igralke. Ko sem začela svojo kariero, ni bilo toliko pričakovanj in pritiska javnosti. Danes pa se pričakuje, da se mora vse deliti z drugimi," je zaupala 48-letna igralka med intervjujem. 

Angelina Jolie
Angelina JolieFOTO: Profimedia
Brat Angeline Jolie iskreno spregovoril o sestrinih travmah
Preberi še
Brat Angeline Jolie iskreno spregovoril o sestrinih travmah

Nadalje je spregovorila o izzivih družabnega življenja v Los Angelesu, kjer ji njen javni status preprečuje normalno življenje. Zaradi tega si želi zapustiti mesto in več časa preživeti v svojem domu v Kambodži. Angelina je priznala, da je na njen pogled na svet najbolj vplivala ločitev. 

Po razhodu z Bradom Pittom je začela drugače dojemati svoje življenje in ugotovila, da je izgubila veliko priložnosti za normalno življenje. "Odraščala sem v precej plitvem okolju. Hollywood ni primeren kraj za življenje; pristnost raje poiščite drugje," je dodala. Angelina je poudarila, da po ločitvi večino časa posveča vzgoji svojih otrok. 

Angelina Jolie vzpostavlja ekološko ozaveščeni kolektiv
Angelina Jolie vzpostavlja ekološko ozaveščeni kolektivFOTO: Profimedia
Zvezdnik praznoval 60. rojstni dan s skoraj 30 let mlajšo izbranko
Preberi še
Zvezdnik praznoval 60. rojstni dan s skoraj 30 let mlajšo izbranko

Angelina je poudarila, da je odraščala v bližini Hollywooda, kar je vplivalo na njeno dojemanje mesta. Nasprotno od večine Angelina nikoli ni bila navdušena nad Hollywoodom in mu ni pripisovala prevelikega pomena. Leta 2016 je Angelina Jolie vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta po 12 letih skupnega življenja. Od takrat pa se vlečejo pravne bitke glede skrbništva nad njunimi šestimi otroki. 

Slavna zvezdnika sta starša 22-letnega Maddoxa, 19-letnega Paxa, 18-letne Zahare, 17-letne Shiloh in 15-letnih dvojčkov Vivienne in Knoxa. Nedavno sta se Zahara in Pax obrnila proti svojemu očetu. Zahara je opustila očetov priimek, medtem ko je Pax javno dejal, da je Brad slab oče.

Brad Pitt in Angelina Jolie
Brad Pitt in Angelina JolieFOTO: Profimeda
Brad Pitt vrača udarec, odzval se je na krute obtožbe
Preberi še
Brad Pitt vrača udarec, odzval se je na krute obtožbe

Angelina je bila v razmerjih s številnimi znanimi moškimi. Med leti 1996 in 2000, ko je bila poročena z Jonnyjem Leejem Millerjem, pa je bila hkrati zaljubljena v Jenny Shimizu, s katero sta se spoznali na snemanju filma Foxfire. Privlačnost do Jenny je igralka začutila že ob prvem srečanju. Več si lahko preberete v spodnjem članku. 

Kdo je bivše dekle Angeline Jolie, s katero se je hotela poročiti?
Preberi še
Kdo je bivše dekle Angeline Jolie, s katero se je hotela poročiti?

Vse oboževalke Angeline Jolie pa lahko pričakujejo v nedeljo, 14. januarja 2024, akcijski film Tisti, ki mi želijo smrt, ob 20. uri na POP TV. Oskarjevka Angelina Jolie igra travmatizirano gasilko, ki se skupaj z najstniško pričo umora bori za življenje, medtem ko ju neizprosna morilca preganjata skozi gozdni požar. Gasilka Hannah še vedno ni prebolela tragičnega dogodka, ko so pred nekaj leti trije ljudje umrli v gozdnem požaru. Boleče spomine skuša potlačiti z načrtnim nastavljanjem nevarnim situacijam in predajanjem samoti na vrhu opazovalnega stolpa sredi divjine. Nekega dne tam slučajno najde prestrašenega 12-letnika. Fant je umazan od krvi in travmatiziran. Skupaj se odpravita na beg pred neusmiljenima najetima morilcema, ki dečka zasledujeta skozi požar divjine v ameriški Montani. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  Variety in  The Wall Street Journal Magazine.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413