Zadovoljna.si
Charlize Theron s svojo 11-letno hčerko Jackson

Trači

Slavna igralka odpeljala svojo hčerko na modno revijo

M.S
27. 09. 2023 12.53
0

Igralka Charlize Theron je svojo 11-letno hčerko Jackson popeljala na modno revijo v Parizu, kjer sta zablesteli v prvi vrsti. Charlize je posvojila hčerko leta 2012 in kasneje razkrila, da je Jackson transspolna oseba. Kljub predpisanem moškemu spolu ob rojstvu, jo je podprla pri izražanju.

Igralka Charlize Theron se je odločila, da bo svojo 11-letno hčerko Jackson popeljala na modno revijo Dior, ki se je odvijala med pariškim tednom mode. Obe sta zasijali v prvi vrsti med številnimi drugimi zvezdniki.Igralka je tudi delila serijo fotografij na Instagramu, na katerih pozira v Parizu po modni reviji.

 Charlize Theron s svojo 11-letno hčerko Jackson
Charlize Theron s svojo 11-letno hčerko JacksonFOTO: Profimedia
Ena najlepših žensk na svetu se tušira enkrat na teden
Preberi še
Ena najlepših žensk na svetu se tušira enkrat na teden

Charlize je izbrala klasično strukturirano belo srajco z zavihanimi rokavi, ki jo je spretno kombinirala s krilom, opremljenim s  vrvicami na perlice, pod katerim je razkrivalo črno spodnje perilo z visokim pasom. Za popoln videz je izbrala črne japonke.

Charlize Theron s svojo 11-letno hčerko Jackson
Charlize Theron s svojo 11-letno hčerko Jackson FOTO: Profimedia
Dramatična preobrazba ene najlepših hollywoodskih zvezdnic
Preberi še
Dramatična preobrazba ene najlepših hollywoodskih zvezdnic

Njena 11-letna hčerka Jackson pa je nosila prevelik rdeči karirani blazer s črnimi poudarki, ki ga je kombinirala s karirastim plisiranim krilom. Videz je zaokrožila s kitkami v laseh in udobnimi sandali.

Charlize Theron razkrila, da je njen otrok transspolna oseba
Charlize Theron razkrila, da je njen otrok transspolna osebaFOTO: Profimedia
Charlize Theron v kombinaciji, ki se jo splača posnemati
Preberi še
Charlize Theron v kombinaciji, ki se jo splača posnemati

Theron je svojo hčerko posvojila leta 2012, tri leta kasneje pa še hčerko August. Pred štirimi leti je igralka razkrila, da je njen 7-letni Jackson transspolna oseba. Sprva ji je bil dodeljen moški spol ob rojstvu, vendar je pozneje svoji mami priznala svojo identifikacijo kot dekle. 

Mailing

Moda

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Igralka je v številnih intervjujih za tuje medije izrazila svoj ponos in zaobljubo, da bo svojega otroka zaščitila in mu omogočila izražanje na svoj način. "Odraščal sem v kraju, kjer so ljudje živeli v polresnicah, lažeh in šepetanju, kjer ni nihče izrekel ničesar odprto. Zato sem bila vzgojena tako, da ne bom takšna," je pojasnila Theronova.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493