Zadovoljna.si
Jennifer Aniston

Trači

Slavna igralka si je s pokojnim igralcem dopisovala tik pred smrtjo

Zadovoljna.si
29. 12. 2023 05.00
0

Igralka Jennifer Aniston je nedavno razkrila, da se je le nekaj ur pred smrtjo svojega nekdanjega soigralca Matthewa Perryja z njim še pogovarjala. Pred kratkim smo sporočili žalostno novico o nenadni smrti igralca Matthewa Perryja, ki bo ostal nepozaben po svoji vlogi Chandlerja Binga v kultni seriji Prijatelji. Perry je umrl pri 54 letih.

Ameriška igralka Jennifer Aniston je nedavno razkrila, da se je le nekaj ur pred smrtjo njenega nekdanjega soigralca Matthewa Perryja z njim še pogovarjala. Nedavno smo poročali o nenadni smrti igralca iz kultne serije Prijatelji, Matthewa Perryja, ki si ga bomo za vedno zapomnili po vlogi Chandlerja Binga. Perry je umrl pri 54 letih.

Jennifer Aniston in Matthew Perry
Jennifer Aniston in Matthew PerryFOTO: Profimedia
Tragična izguba povsem zlomila znano igralko
Preberi še
Tragična izguba povsem zlomila znano igralko

V nedavnem intervjuju za revijo Variety je Jennifer priznala, da sta si nekaj ur pred njegovo smrtjo izmenjevala sporočila prek telefona. "Tistega jutra sem mu dobesedno pisala sporočila, smešni Matty. Ni ga bolelo in ni se boril," je zaupala 54-letna igralka. Zvezdnica je v oddaji Morning Show poudarila, da je bil igralec pred smrtjo v dobrem stanju in se je aktivno trudil izboljšati kakovost svojega življenja.

Slovo Matthewja Perry je močno prizadelo njegove igralske kolege iz serije Prijatelji.
Slovo Matthewja Perry je močno prizadelo njegove igralske kolege iz serije Prijatelji. FOTO: Profimedia
Matthew Perry: Pogreba so se udeležili le njegovi najbližji
Preberi še
Matthew Perry: Pogreba so se udeležili le njegovi najbližji

Po zadnjih podatkih obdukcije naj bi priljubljeni zvezdnik umrl zaradi akutnih učinkov ketamina, ki ga je prejemal za zdravljenje depresije in anksioznosti. Perry se je že leta spopadal z odvisnostjo. Leta 2015 je za CBS News povedal, da "ljudje ne razumejo, da je to bolezen" in da bi morali tisti z zasvojenostjo "poiskati pomoč" ter ne kriviti sebe. Po njegovi tragični smrti se je hitro odzvala njegova soigralska zasedba iz kultne serije. Če vas zanima, kako so se ostali igralci odzvali na njegovo smrt, si več lahko preberete v spodnjem članku.

Čustvena sporočila Prijateljev, ki vas bodo spravila v jok
Preberi še
Čustvena sporočila Prijateljev, ki vas bodo spravila v jok
Jennifer Aniston
Jennifer AnistonFOTO: Profimedia
Pokojni Matthew Perry: 'Nikoli nisem bil dovolj'
Preberi še
Pokojni Matthew Perry: 'Nikoli nisem bil dovolj'

Vse oboževalke igralke Jennifer Aniston pa vabimo, da si ogledate komedijo Lovec na glave v petek, 29. decembra 2023, ob 20. uri na Kanal A. Milo Boyd je lovec na glave, ki ga zadnje čase spremlja smola. Ko mora v okviru nove službene naloge najti svojo bivšo ženo, novinarko Nicole Hurly, ki se po položeni varščini ni zglasila pri sodniku, je Milo prepričan, da mu je sreča spet naklonjena. Le kako težko bo namreč najti in pred roko pravice pripeljati bivšo ženo? 

Jennifer Aniston: "Za to so krivi moji starši"
Preberi še
Jennifer Aniston: "Za to so krivi moji starši"

Če si želite ponovno uživati v čaru simpatične Jennifer, vas vabimo v soboto, 30. decembra 2023, na romantični film Šušlja se... na Kanalu A. Sarah Huttinger je v stiski. Pred kratkim se je zaročila s fantom Jeffom, toda ni prepričana, da se sploh želi poročiti.

Jennifer Aniston počitnice preživela v moški družbi
Preberi še
Jennifer Aniston počitnice preživela v moški družbi

Zaključek filmskih uspešnic z Jennifer bo sledil v nedeljo, 31. decembra 2023, z dramo Greva narazen ob 20. uri na Kanalu A. Gary in Brooke sta dolgoletna partnerja s skupnim domom. Imata popolnoma različna značaja, zato njuno skupno življenje postaja nevzdržno. Ko se Brooke nekega dne odloči, da bo njuni zvezi naredila konec, se pojavijo nove težave. Oba sta namreč tako ponosna, da se nihče izmed njiju ne namerava odpovedati stanovanju in ostali skupni lastnini.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: CBS News  in E! News.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413