Zadovoljna.si
Kanye West

Trači

V žepu ima milijone, a se pretvarja, da je reven

Zadovoljna.si
05. 11. 2023 05.00
0

Kim Kardashian, nekdanja žena raperja Kanyeja Westa, je v zadnji epizodi svojega resničnostnega šova razkrila, da Kanye trenutno živi brez varnosti, varušk in osebnega kuharja. Njegov preprost življenjski slog je še posebej všeč njuni skupni 10-letni hčerki North West.

Nekdanja žena raperja Kanyeja Westa, Kim Kardashian, je v zadnji epizodi svojega resničnostnega šova Kardashians delila več podrobnosti o trenutnem življenju Kanyeja. Zvezdnica je razkrila, da Kanye trenutno živi v stanovanju brez kakršnekoli varnosti, brez varušk in tudi brez osebnega kuharja. 

Še posebej pa je njegov preprost življenjski slog všeč njuni skupni 10-letni hčerki North West. Po šestih letih zveze sta Kim in Kanye leta 2021 presenetila javnost z novico o ločitvi. Par je pred tem živel na skoraj 60 milijonov evrov vrednem posestvu v Calabasu. Po ločitvi je Kim obdržala dvorec, kjer vzgaja 4-letnega Psalma Westa, 5-letno Chicago West, 7-letnega Sainta Westa in 10-letno North West.

Družina Kardashian West
Družina Kardashian WestFOTO: Profimedia
Težko je verjeti, kako ozek pas ima Kim Kardashian
Preberi še
Težko je verjeti, kako ozek pas ima Kim Kardashian

Kim je že večkrat delila izzive, s katerimi se spopada pri skupni vzgoji otrok. North naj bi ji ob vrnitvi domov od očeta večkrat povedala: "Oče je najboljši. Nima varuške. Nima kuharja, nima varovanja, živi v stanovanju." Kim je prav tako opozorila, da se je North nekajkrat začela jokati in spraševati mamo, kako je sploh mogoče, da nimajo stanovanja. 

Nedavno je zvezdnica priznala, kako težko ji je bilo sporočiti nekdanjemu možu, da je za pomoč pri vzgoji otrok najela moško varuško. Kanye je v preteklosti izražal mnoge neprimerne kritike do nekdanje žene, vključno z žaljenjem glede vzgoje otrok. V enem od svojih zadnjih komadov ji je očital, da izkorišča otroke za večjo publiciteto. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Slavna Kardashianova razkrila novo potezo v starševstvu
Preberi še
Slavna Kardashianova razkrila novo potezo v starševstvu
Kim Kardashian Kanye West
Kim Kardashian Kanye WestFOTO: Profimedia

Po odmevni ločitvi je Kanye West hitro našel novo partnerico. Po kratki zvezi z vplivnico Julio Fox je našel ljubezen v Bianci Censori, s katero sta se tudi poročila. To poletje sta navduševala in šokirala svoje oboževalce s svojimi modnimi odločitvami, saj je bila Bianca praktično skoraj povsem gola med obiskom mnogih evropskih prestolnic. Govori se, da naj bi Kanye ravnal z novo ženo kot s sužnjem, saj naj bi imela Bianca seznam pravil, po katerih mora živeti. Več podrobnosti lahko preberete v spodnjem članku.

Kanye West z ženo ravna kot s sužnjem: Ima vrsto pravil, ki se jih mora držati
Preberi še
Kanye West z ženo ravna kot s sužnjem: Ima vrsto pravil, ki se jih mora držati
Kanye West in Bianca Censori odkrivata nove stilske svetove
Kanye West in Bianca Censori odkrivata nove stilske svetoveFOTO: Profimedia
11-letnica očita svojemu očetu, da izbira napačne ženske
Preberi še
11-letnica očita svojemu očetu, da izbira napačne ženske

Vsi, ki želite ostati v koraku z najslavnejšo družino na svetu - zabavnimi in postavnimi sestrami Kardashian-Jenner, lahko spremljate njihove razburljive dogodivščine na BRIO. Vsako soboto in nedeljo med 16. in 18. uro si lahko ogledate resničnostni šov Kardashianovi, medtem ko bodo epizode za tiste, ki jih popoldne niste mogli spremljati, ponovno predvajane v večernih urah.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493