Zadovoljna.si
Tanja Postružnik Koren

Trači

Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!

M. A.
11. 01. 2019 08.05
0

Po nadvse uspešnem zaključku jesenske sezone, v kateri smo spremljali Kmetijo in Slovenija ima talent, smo v novem letu že usmerjeni v prihodnost. Pomlad bo na POP TV ponovno bogata, saj se vrača kopica priljubljenih šovov, med katerimi bo zagotovo vsakdo našel nekaj zase.

Originalna slovenska serija Reka ljubezni z Laro Komar in Tadejem Piškom v glavni vlogi se je v treh sezonah priljubila številnim gledalcem, že dramatičen konec tretje sezone pa je napovedal, da bo Reka ljubezni tekla še naprej. To se bo zgodilo že spomladi, 4. sezona pa bo v znamenju razkritja velike skrivnosti, že uveljavljeni igralski zasedbi pa se bodo pridružili tudi novi liki, ki bodo zagotovo poskrbeli tudi za nove zaplete.

Po dramatičnem koncu 3. sezone bo 4. sezona Reke ljubezni v znamenju razkritja velike skrivnosti.
Po dramatičnem koncu 3. sezone bo 4. sezona Reke ljubezni v znamenju razkritja velike skrivnosti.FOTO:

Novo leto je odličen čas za nove začetke in tega se zaveda tudi Ana Praznik, ki bo v sklopu oddaje Delovna akcija slovenske družine ponovno razveseljevala s prenovami domov in jim na tak način ponudila nov začetek. Z Ano smo klepetali že v decembru, ko nam je zaupala, da jo je spremljanje težkih življenjskih zgodb od blizu močno čustveno pretreslo.

16 let nazaj se je Ani Praznik spremenilo življenje
Preberi še
16 let nazaj se je Ani Praznik spremenilo življenje

Ponovno bo zadišalo tudi iz kuhinje. Na TV ekrane namreč prihaja že 5. sezona priljubljenega kuharskega šova MasterChef Slovenija, po Sašu Miljuševiču, Darku Klemnu, Sari Rutar in Jaki Mankoču pa bomo ob koncu pomladi dobili novega zmagovalca. Poleti smo v pogovorni oddaji #tbt klepetali z Darkom Klemnom, ki nam je zaupal, da se morajo v MasterChefu poskusiti tisti, ki ne znajo le dobro kuhati, temveč so tudi dobri šefi, ki znajo prepoznati, kdo za dobro delo potrebuje pohvalo in kdo grajo

Takšen zajtrk Jaka Mankoč ponudi svoji punci!
Preberi še
Takšen zajtrk Jaka Mankoč ponudi svoji punci!

Za tiste, ki le stežka zdržite pri miru, se vrača šov Zvezde plešejo. Katere slovenske zvezde se bodo to pomlad vrtele na plesnem parketu, razkrijemo kmalu, še zdaj pa se spomnimo Chorchypa, ki pred 1. sezono šova Zvezde plešejo ni nikoli plesal, a zablestel in prišel do superfinala. "Stopil sem iz svojih okvirjev, vedel sem, da ne znam plesati, a sem se želel naučiti in menim, da je tak pravi borec," nam je zaupal poleti.

TBT: Chorchyp
Preberi še
TBT: Chorchyp
Spomladi se bodo na plesnem parketu zavrtele nove slovenske zvezde.
Spomladi se bodo na plesnem parketu zavrtele nove slovenske zvezde.FOTO: Bor Slana

Zagotovo pa se bodo številni razveselili tudi nove sezone šova Ljubezen po domače. Že ob koncu druge sezone smo lani spoznali deset kmetov in eno kmetico, ki bodo letos iskali ljubezen. Ali bo iskanje prave ljubezni tako strastno in napeto kot lani, bomo izvedeli kmalu.

Tamara iskreno spregovorila: ’Renato ostaja moja največja ljubezen!’
Preberi še
Tamara iskreno spregovorila: ’Renato ostaja moja največja ljubezen!’
Tudi letošnja pomlad bo minila v znamenju iskanja prave ljubezni – po domače.
Tudi letošnja pomlad bo minila v znamenju iskanja prave ljubezni – po domače.FOTO: POP TV

Ne zamudite novih sezon vaših priljubljenih šovov na POP TV, zamujene epizode pa vas bodo tudi tokrat čakale na VOYO. Tam vas že zdaj čaka tudi nova slovenska serija Lp, Lena, v kateri spremljamo mlado in prikupno zmedeno Leno, ki se ob koncu študija spopada s slovesom od brezskrbne mladosti. Za tiste, ki imate rajši kriminalne zgodbe, ne spreglejte serije Truplo, v kateri se vse vrti okrog skrivnostnega trupla in petih glavnih likov, ki z obilico črnega humorja in slenga na svojevrsten način pred gledalca postavi pet različnih zgodb. Februarja pa na VOYO prihaja nova serija Lajf je tekma, v kateri bo zaigral Voranc Boh, ki smo ga v vlogi Blaža Slaka spoznali v Reki ljubezni. "Moj lik Bojan vse najmanjše življenjske težave pretvori v katastrofo," je v rubriki Pop In zaupal Voranc in dodal, da je posebnost serije v tem, da je posneta v stilu nogometne tekme.

Lp, Lena vas že pričakuje na VOYO.
Lp, Lena vas že pričakuje na VOYO.FOTO: VOYO
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478