Zadovoljna.si
Clunes je večkrat javno poudarjal negativne lastnosti svoje prve žene

Trači

Ženo spravil v jok kar sredi restavracije

Zadovoljna.si
25. 01. 2024 05.00
0

Britanski igralec Martin Clunes se je v zgodovino zapisal tudi zaradi neokusnih komentarjev po koncu svojega prvega zakona. Z Lucy Aston se je namreč po sedmih letih razšel, razhod pa je zaznamovalo več igralčevih verbalnih napadov. Razmerje med njima se je začelo krhati, ko je Martin dosegel filmski uspeh, medtem ko je Lucy ostajala doma.

Britanski igralec Martin Clunes je zapisan v zgodovino kot igralec, režiser in televizijski voditelj. Med njegove najbolj prepoznavne vloge sodita seriji Men Behaving Badly in Doc Martin. Vendar ga mnogi prepoznajo po njegovem značilnem glasu, ki ga je posodil številnim dokumentarnim filmom. Poleg tega je igralec zaslovel tudi po mnogih neokusnih komentarjih, ki so sledili razpadu njegovega prvega zakona.

Igralca Martina Clunesa je močno prizadel njegov prvi zakon
Igralca Martina Clunesa je močno prizadel njegov prvi zakonFOTO: Profimedia
Mislili so, da je smučarska prvakinja, a bila je Kardashianova
Preberi še
Mislili so, da je smučarska prvakinja, a bila je Kardashianova

Leta 1990 se je igralec poročil z Lucy Aston, s katero sta se 7 let kasneje ločila. Po njunem razhodu je igralec večkrat brez zadržkov žalil svojo nekdanjo ženo in njun zakon. Zvezdnik je njun zakon označil za gnilega in pokvarjenega. Čeprav nista nikoli natančno predstavila, kaj se je v njunem zakonu narobe odvijalo, se je prvi večji incident zgodil tri leta po poroki v eni izmed restavracij. Martin je sredi večerje svoji ženi zavpil, da je ona njegova največja sramota v življenju.

Martin Clunes je poročen s Philippo Braithwaite
Martin Clunes je poročen s Philippo BraithwaiteFOTO: Profimedia
Zvezdnika po obisku modne revije povozil avto
Preberi še
Zvezdnika po obisku modne revije povozil avto

Njuno prvo leto zakona je sprva potekalo brez težav, vendar so se prve razpoke začele pojavljati, ko je Martin dobil glavne filmske vloge, njegova žena pa je delala v trgovini z živili. Njuna strast je hitro zamrznila, igralec je začel potovati po svetu zaradi svoje kariere, medtem ko je ona ostajala doma. Lucy je v intervjujih za tuje medije priznala, da jo je mož označil za dolgočasno in da jo je večkrat pozabil povabiti na mnoge zabave. Igralec pa je ženi lagal, da se druži s svojimi prijatelji, medtem ko je v resnici užival na mnogih prestižnih dogodkih.

Clunes je večkrat javno poudarjal negativne lastnosti svoje prve žene
Clunes je večkrat javno poudarjal negativne lastnosti svoje prve ženeFOTO: Profimedia
Brat slavne glasbenice napadel svojo sestro in ji izbil zobe
Preberi še
Brat slavne glasbenice napadel svojo sestro in ji izbil zobe

"Rekel mi je, da sem dolgočasna in drugačna, in samo pomislila sem: 'Nič več.' Vstala sem in rekla 'hvala za večerjo to je konec' in odvihrala ven. Sedela sem v avtu in se tresla od jeze. Žalostno je, da sem jaz postala njegova največja sramota," je Lucy zaupala v intervjuju za revijo The Mirror tik po ločitvi. V intervjuju je tudi opisala, da je pred njim v restavraciji snela svoj zlati poročni prstan in ga odvrgla na mizo.

Martin in Philippa sta ponosna starša hčerki Emily
Martin in Philippa sta ponosna starša hčerki EmilyFOTO: Profimedia
Po 21 letih zakona sta še vedno noro zaljubljena
Preberi še
Po 21 letih zakona sta še vedno noro zaljubljena

Po razhodu je Lucy odšla za skoraj leto dni v Ameriko, ko se je vrnila, pa je bil Martin že v zvezi s televizijsko producentko Philippo Braithwaite. Hkrati je Lucy konec leta z novim partnerjem zanosila. Leto kasneje je Martin dobil hčerko Emily in skupaj z novo ženo so se preselili na kmetijo zunaj Londona.

Njegova nekdanja žena se je večkrat odzvala na moževe negativne komentarje in ga prosila, naj preneha izkrivljati resnico. Zmotilo jo je, da jo grobo opisuje, medtem ko je po njenih besedah ravno ona tista, ki je najbolj trpela v tem zakonu.

24-letna hčerka Emily poleg svojih staršev
24-letna hčerka Emily poleg svojih starševFOTO: Profimedia
Po obtožbah posilstva je sedaj zakrožil še grozljiv posnetek
Preberi še
Po obtožbah posilstva je sedaj zakrožil še grozljiv posnetek

Vse oboževalce igralca Martina Clunesa pa na VOYO čaka nova kriminalna serija Na sledi: Nočni zasledovalec. Kriminalna serija o resničnih zločinih, ki so pretresli London. Druga sezona napete angleške serije, v kateri spremljamo detektiva Colina Suttona, ki tokrat prevzame policijsko operacijo in skuša ujeti nočnega zalezovalca, zloglasnega serijskega posiljevalca v jugovzhodnem delu Londona.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: Mirror.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413