Tako lep dom imata Luka Dončić in Anamaria v Dallasu

J.V.
27.10.2019, 17:25
5
Anamaria Goltes se je še pred nekaj dnevi sprehajala po modni pisti ljubljanskega tedna mode, zdaj pa je že nazaj v Dallasu pri svojih dveh najljubših fantih, kot rada reče za fanta Luko Dončića in njunega kužka Huga Šmekerja. Glede na to, da se niso videli cel mesec, je bilo snidenje zagotovo polno veselja.

Po tem, ko je tudi letos blestela na LJFW, se je Anamaria Goltes minuli vikend vrnila nazaj v Dallas, kjer sta jo ves ta čas čakala Luka Dončić in njun kuža Hugo. V eni od objav na Instagramu je razkrila, da se niso videli ves mesec in da ju je zelo pogrešala, v oddaji 24ur Zvečer pa je Urošu Slaku priznala, da ji je bilo težko, ker je zamudila Lukovo prvo tekmo sezone. No, glede na to, da se je sezona šele začela, bo imela veliko priložnosti, da nadoknadi zamujeno.

PREBERI ŠE
Anamaria iskreno o odnosu z Luko Dončićem

Sicer pa je parček pred časom zamenjal stanovanje v Dallasu, vpogled v to, kako je videti njun nov dom, smo dobili, ko je Anamaria na Instagramu delila nekaj fotografij. "Obožujem najino dnevno sobo," je priznala in delila foto utrinek prekrasnega prostora z visokim stropom in veliko dnevne svetlobe. 

Luka je sicer pred kratkim investiral tudi v nepremičnino na robu Ljubljane, ki bo dobila tudi bazen in košarkarsko igrišče. Svoje novo domovanje v Sloveniji naj bi po  kupil za omenjeni milijon evrov, lokacija pa ostaja neznana. Prepričani smo, da bo ravno tako lep kot je njun dom čez lužo. 

PREBERI ŠE
Slovi kot mama Luke Dončića, takšna pa je Mirjam v resnici

Anamaria Goltes in Luka Dončić
Anamaria Goltes in Luka DončićFOTO: Instagram

Anamaria Goltes in Luka Dončić
Anamaria Goltes in Luka DončićFOTO: Instagram

Njuna prekrasna dnevna soba.
Njuna prekrasna dnevna soba.FOTO: Instagram

Luka očitno med njeno odsotnostjo ni nakupoval.
Luka očitno med njeno odsotnostjo ni nakupoval.FOTO: Instagram

Vir: Instagram profil Anamarie Goltes - zgodba, ki izgine po 24 urah