Zadovoljna.si
Lady Gaga

Trači

Lady Gaga osupnila v prekrasni poročni obleki

M. A.
09. 04. 2021 06.00
0

Priljubljena ameriška pevka, ki je pred dnevi praznovala 35. rojstni dan, se že več kot mesec dni mudi pri naših zahodnih sosedih, kjer po velikanskem uspehu svojega filmskega prvenca Zvezda je rojena zdaj snema nov film, House of Gucci. Ker je treba veliko kadrov posneti zunaj, so jo italijanski paparaci ujeli že v številnih preoblekah v vlogi razvpite Patrizie Reggiani, tokrat pa je osupnila še v poročni obleki.

Ko je Lady Gaga svet pred dvema letoma in pol obnorela z vlogo pevke Ally v filmu Zvezda je rojena, je dokazala, da se ne znajde dobro le pred mikrofonom, temveč tudi pred filmsko kamero. Po omenjeni vlogi, ki ji je prinesla številne nagrade, med drugim celo oskarja, ji je bilo bojda ponujenih skoraj 300 filmskih vlog, sama pa je povedala, da se ne bo prenaglila in bo dobro premislila ter izbrala tisto, ki jo bo res 'začutila'. 

Tako je izgledala Lady Gaga na maturantskem plesu
Preberi še
Tako je izgledala Lady Gaga na maturantskem plesu

Ameriška pevka italijanskih korenin se je očitno najbolje povezala s Patrizio Reggiani, nekdanjo ženo dediča modne hiše Gucci, ki je leta 1995 naročila umor svojega bivšega moža, posledično pa je za zapahi preživela osemnajst let. Omenjeni film Gaga že več kot mesec dni snema v Italiji, sprva v Rimu, pred nekaj tedni pa se je filmska ekipa preselila v Milano. Prav tam so paparaci pred kratkim ujeli slavno pevko v poročni obleki, ki so jo seveda navdihnila 70. leta prejšnjega stoletja, ko se je Reggianijeva poročila z Mauriziem Guccijem.

Omenjeni film naj bi luč sveta ugledal 24. novembra letos, načrti za snemanje Patriziine življenjske zgodbe pa so pred tem že nekajkrat padli v vodo. Prvi scenarij je bil napisan že pred petnajstimi leti, ko si je vlogo sprva obetala Angelina Jolie, deset let pozneje pa so vlogo obljubili igralki Margot Robbie. Zdaj je vendarle Gaga tista, ki bo svetu predstavila Patriziino plat zgodbe, njenega bivšega moža pa bo zaigral Adam Driver. Sprva si je to vlogo sicer obetal Leonardo DiCaprio.

Lady Gaga
Lady GagaFOTO: Profimedia

Čeprav je Gaga tokrat presenetila s poročno obleko, pa je v resničnem življenju še ni nosila. Dvakrat je bila do zdaj sicer zaročena, a je zaroko obakrat prekinila. Prvič je prstan vrnila igralcu Taylorju Kinneyju, ki ga lahko v priljubljeni seriji Gasilci v Chicagu spremljate od ponedeljka do četrtka zvečer na POP TV, drugič pa se je poslovila od iskalca talentov Christiana Carina. Čeprav zdaj ni zaročena, je že več kot leto dni srečna v objemu ameriškega poslovneža Michaela Polanskyja. Prav pred dnevi je tudi javno tvitnila, da ga močno pogreša in da ga ljubi.

Lady Gaga je za vlogo fatalne Reggianijeve precej spremenila svoj običajni izgled.
Lady Gaga je za vlogo fatalne Reggianijeve precej spremenila svoj običajni izgled.FOTO: Profimedia
Lady Gaga kot Patrizia Reggiani na snemanju filma House of Gucci.
Lady Gaga kot Patrizia Reggiani na snemanju filma House of Gucci.FOTO: Profimedia
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi
Preberi še
Sodelujte v nagradni igri in osvojite paket zvezkov Najini mostovi
Lady Gaga
Lady GagaFOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493