Tako je bila Priyanka videti, preden je postala miss sveta

J.V.
12.01.2021, 19:42
1
Nekoč miss sveta, danes ena izmed najuspešnejših indijskih igralk na svetu in žena slavnega glasbenika Nicka Jonasa. Priyanka Chopra je vsekakor ena izmed tistih, ki jim je uspelo v karieri močno napredovati, fotografije iz njene preteklosti pa razkrivajo, kako je bila lepotica indijskih korenin videti, preden so jo okronali za najlepšo žensko na svetu.

Nick Jonas in Priyanka Chopra Jonas
Nick Jonas in Priyanka Chopra JonasFOTO: Profimedia

Priyanka Chopra Jonasje pred nekaj dnevi na svojem profilu na Instagramu delila fotografijo, na kateri ima 17 let, Hollywood pa so bile zanjo le sanje. Na njej pozira v črni jakni in črnih kavbojkah na zvonec, njeni značilni temni lasje pa ji padajo prek ramen. Fotografija je nastala leta 1999, eno leto, preden je indijski lepotici uspelo osvojit naziv miss sveta. A to je bil za Priyanko šele začetek.

Danes 38-letna filmska zvezdnica je svojo kariero začela v filmski industriji v Indiji. Ko je osvojila status zvezde v svoji rodni državi, pa se je preselila v Združene države, kjer je najprej igralka v seriji Quantico. Sledile so vloge v številnih filmih, med drugim tudi v filmu Obalna straža, kjer je zaigrala ob boku Dwayna Johnsona, znanega pod vzdevkom "The Rock", in Zaca Effrona. 

Pred dvema letoma se je zvezdnica poročila s pevcem Nickom Jonasom, ki je od nje sicer deset let mlajši, a ju razlika v letih, kot kaže, prav nič ne moti. "Želim si otroke, toliko, kot jih bom lahko imela. Za celo moštvo? Nisem se še odločila," je pred kratkim dejala v smehu. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke