Zadovoljna.si
Mijo in Nikolina - naslovna

Trači

Takšna je bila Nikolina pred 16 leti

M. A.
16. 04. 2020 15.15
2

Nikolino Tutić je Slovenija spoznala v šovu Sanjski moški Hrvaške, kjer se je borila za Mija Matića, številne hrvaške gledalce pa razburja še zdaj, ko se je pred očmi celotne države poročila z moškim, ki ga ne pozna.

Omenjeni šov je bil seveda posnet že pred nekaj meseci, kajti zdaj se Nikolina Tutić kot vsi mi nahaja v samoizolaciji zaradi globalne pandemije koronavirusa. Na svojem Instagramu pa je sprejela enega izmed izzivov, ki te dni pogosto krožijo, in tako objavila svojo sliko iz preteklosti. 'Na tej fotografiji sem imela 15 let. Naša družina je posvojila psa in jaz sem se fotografirala z njim,' je opisala fotografijo, na kateri takrat rjavolasa Nikolina pozira s kužkom Rexom, ki je njen ljubljenček še danes.

Hrvati udarili po Nikolini: 'Samo za denar ji gre'
Preberi še
Hrvati udarili po Nikolini: 'Samo za denar ji gre'
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav njenemu zakonu z Adamom Kromerjem zaenkrat ne kaže najboljše, pa sta se mladoporočenca v preteklosti tudi poljubljala, zato so hrvaški mediji Nikolino vprašali, kdo se poljublja boljše: Adam ali sanjski Mijo. Čeprav je Adamu naravnost povedala, da je ne privlači, v javnosti ni bila tako direktna in tako je odgovorila, da bo ta podatek zadržala zase.

Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala
Preberi še
Nuša in Mijo razkrivata, zakaj ljubezen ni trajala

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493