Takšna je bila Rasema pred 40 leti

M. A.
21.05.2020, 7:45
1
Pred dnevi nas je Rasema Begulić, ki je ljubezen večkrat iskala v šovu Ljubezen po domače, razveselila z novico, da je končno srečno zaljubljena. Čeprav je ljubezen hitro izzvenela, pa je zdaj na svojih družbenih omrežjih delila še fotografijo, s katero se je spomnila mladosti, nam pa je zaupala, kakšni so bili njeni začetki v Sloveniji.

61-letna Rasema Begulić je na svojem Facebooku delila fotografijo iz leta 1980, ko je imela 21 let, kot se spominja, pa je takrat že delala v Sloveniji, in sicer na očesni kliniki. 'Delati sem začela že pet let pred tem, ko sem imela komaj 16 let. Doma nas je bilo osem otrok, jaz pa sem bila najstarejša, zato sem morala začeti delati takoj po končani osnovni šoli,' nam je zaupala Rasema, ki je denar redno pošiljala staršem v Veliko Kladušo.

Rasema je sčasoma v Ljubljano pripeljala še štiri svoje sestre, ki so delo našle v zdravstvu; ena izmed njih je vse svoje življenje delala na onkološkem inštitutu, ob tem pa se spomni tudi žalostne usode najmlajšega brata, ki je kot 18-letnik izgubil življenje v vojni. 'Pomembno mi je, da so vsi pošteno delali, vsi imajo svoje družine, en brat celo v Avstriji, vsi imajo svoja stanovanja in hiše, ki so jih pošteno zaslužili. S tem so mi povrnili vso pomoč, ki sem jim jo dala. Mama je na žalost pri petdesetih umrla za rakom, oče pa 13 let pozneje, tako da naša kmetija v Bosni zdaj žal sameva,' nam je o svojem življenju povedala Ema, ki je pred kratkim našla tudi srečo v ljubezni. Več o tem, kdo ji je ukradel srce, preberite TUKAJ.

Rasema Begulić leta 1980, ko je imela 21 let.
Rasema Begulić leta 1980, ko je imela 21 let.FOTO: osebni arhiv

A čeprav je bila iskrica med Rasemo in njenim novim izvoljencem močna, ni trajala. Kot je povedala, težava ni bila v njem, temveč v njej, saj na resno zvezo ni pripravljena. Ravno te dni pa je POP TV odprl prijave za 5. sezono šova Ljubezen po domače, obenem pa so sporočili, da se bo predvajanje četrte sezone začelo jeseni. Ste tudi vi osamljeni ali pa poznate koga, ki mu je čas samoizolacije zaradi osamljenosti še počasneje mineval? Prijavite ga TUKAJ, ob tem pa ne spreglejte novice, da se bo v tem poletju rodil že tretji otrok šova Ljubezen po domače.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače: prihaja že tretji otrok šova!

PREBERI ŠE
Prihaja še en otrok Ljubezni po domače, odprte prijave za 5. sezono

Junake 4. sezone šova Ljubezen po domače bomo na POP TV spremljali jeseni.
Junake 4. sezone šova Ljubezen po domače bomo na POP TV spremljali jeseni.