Tamara Korošec razkrila, zakaj je samska

M. A.
13.09.2020, 21:15
7
Tamara Korošec in Renato Lužar sta veljala za enega izmed lepših in uspešnejših parov, ki so se spoznali v šovu Ljubezen po domače, svojo skupno zgodbo pa sta pisala kar dve leti. Ta se je končala februarja letos, Tamara pa je šele zdaj razkrila, kaj je šlo narobe.

Ko je le nekaj dni pred globalno pandemijo koronavirusa Tamara Korošecna svojih družbenih omrežjih razkrila, da je ponovno samska in da je njena ljubezenska pravljica, ki jo je dve leti pisala z Renatom Lužarjem, zares končana, sprva o razlogih in vzrokih ni želela govoriti. Za našo spletno stran je zgolj potrdila, da se je ljubezen res končala in dodala, da je bilo lepo, dokler je trajalo, čez nekaj tednov pa celo namignila, da ji je srce ukradel drugi. Kot je sicer priznala v 1. epizodi nove pogovorne oddaje Ljubezen po domače na kavču, ki jo lahko na POP TVspremljate vsako nedeljo zvečer, je zdaj, kot temu pravi sama, srečno samska.

PREBERI ŠE
Tamara in Renato: 'Bilo je lepo, dokler je trajalo'

Zdaj pa je Tamara očitno le razkrila, kaj je šlo narobe. V minuli epizodi omenjene oddaje je namreč presenetila z novico, da je bilo za njen razhod krivo varanje. Ko je Damjan Šalamuneni izmed svojih kandidatk priznal, da je v preteklosti že prevaral svojo partnerko, je Doroteja Knehtl, ki s Tamaro skupaj komentira dogajanje, dodala, da varajo vsi, Tamara pa je pritrdila: 'Zato sem pa sama!'Tudi Doroteja se je sicer razgovorila o svojem zasebnem življenju in priznala, da ni več samska, da je zdaj mirnejša in manj konfliktna, pa je prav zasluga njenega partnerja. Nekaj skupnih momentov Doroteje in Tamare si sicer oglejte v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Nekdanji nasprotnici v Ljubezni po domače objavili skupno fotografijo

Tamara Korošec in Doroteja Knehtl sta se v 2. sezoni borile za Renatovo srce, osvojila ga je Tamara.
Tamara Korošec in Doroteja Knehtl sta se v 2. sezoni borile za Renatovo srce, osvojila ga je Tamara.FOTO: osebni arhiv