Zadovoljna.si
Tanja Postruznik Koren

Trači

Tanja Postružnik Koren se na ekrane vrača v drugi vlogi

M. A.
25. 03. 2020 08.21
0

Tanjo Postružnik Koren smo v preteklih letih dobro spoznali kot voditeljico priljubljenega šova Ljubezen po domače, a tokrat na vaše televizijske ekrane prihaja v drugi vlogi. Vedno nasmejana svetlolaska bo namreč ta teden pomočnica malih kuharjev v šovu Mali šef Slovenije.

Voditeljica šova Ljubezen po domače išče ljubezen, kjerkoli se pojavi, zato ne bo nič drugače niti v jutrišnji epizodi šova Mali šef Slovenije, ki na POP TV prihaja ob 20.00. Tanja Postružnik Koren je namreč skrita gostja tega tedna, njena naloga pa bo pomagati pri pripravi race, ki jo bodo morali nadobudni kuharji pripraviti kot inovativno ulično jed, a vseeno bo imela nekaj sekund tudi za iskanje ljubezni.

Tako bo kandidata, Nika in Niko iz Osnovne šola Preska pri Medvodah, hitro povprašala, ali sta morda zaljubljena, a ji bo Nik nabrušeno odvrnil: 'Ne, za to je srednja šola'. Tanja se vseeno dobro zaveda, kako hitro lahko preskoči iskrica, sploh v kuhinji, zato ju je z opozorilom spravila v zadrego: 'Ljubezen gre skozi želodec'.

Voditeljica razkrila, kaj se dogaja v ozadju šova Ljubezen po domače
Preberi še
Voditeljica razkrila, kaj se dogaja v ozadju šova Ljubezen po domače
Kot voditeljica šova Ljubezen po domače se Tanja dobro zaveda, kako malo je treba, da preskoči iskrica.
Kot voditeljica šova Ljubezen po domače se Tanja dobro zaveda, kako malo je treba, da preskoči iskrica.FOTO: POP TV

Z Niko in Nikom pa se bosta pomerili mladi Primorki, ki bosta zastopali koprsko osnovno šolo Antona Ukmarja. Sara in Naja radi kuhata s svojimi babicami, če zmagata, pa bi denar namenili za večnamenski prostor za druženje in sprostitev. Nesojeni par Nik in Nika, ki rada ustvarjata tudi na YouTube kanalu Nik Olaj, pa želita denar nameniti za pitnike. Ne spreglejte šova Mali šef Slovenije v novem terminu vsak četrtek ob 20.00 na POP TV, že nocoj, 24 ur pred televizijsko premiero, pa si lahko najnovejšo epizodo ogledate na VOYO.

Cool Fotr v novi vlogi
Preberi še
Cool Fotr v novi vlogi
Tanja Postružnik Koren
Tanja Postružnik KorenFOTO: Damjan Žibert

Tanja je bila lani tudi naša gostja v spletni pogovorni oddaji #TBT, v kateri nam je razkrila, kaj vse se dogaja na snemanju šova Ljubezen po domače, ko kamere ugasnejo. Pogovor si oglejte TUKAJ, spodaj pa obudite spomin na najbolj zabavne trenutke šova.

Rasema v solzah: Oba sta ves čas lagala
Preberi še
Rasema v solzah: Oba sta ves čas lagala
Tanja Postruznik Koren
Tanja Postruznik Koren FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493