Zadovoljna.si
Tanja Postružnik Koren

Oddaje

Voditeljica Ljubezni po domače iskreno spregovorila

Matej Arh
05. 02. 2019 13.45
0

Kako se ljubi 'po domače', smo prvič spoznali pred dvema letoma, ko smo s Tanjo Postružnik Koren v 1. sezoni šova Ljubezen po domače prvič stiskali pesti za osamljena kmečka srca, ki so sklenila, da je dovolj samote in da je čas za novo pomlad. Lanska sezona je s številnimi zapleti in ljubezenskimi trikotniki poskrbela, da smo bili prikovani pred TV ekrane, voditeljica Tanja Postružnik Koren pa obljublja, da bo tudi 3. sezona, ki na POP TV prihaja 1. marca, odlična popestritev toplih pomladnih večerov.

Tanja, pred nami je že tretja sezona priljubljenega šova Ljubezen po domače. Ti si že tretjič z vsemi kandidati dihala, se smejala, jokala, kako bi torej ti opisala prihajajočo sezono?

Tretja sezona je tako v vsebinskem kot estetskem smislu zagotovo nadgradnja preteklih dveh. Že samo to, da je ljubezen iskalo kar enajst kandidatov, je sprememba, prav tako imamo med njimi prvič dva brata, znova tudi žensko, ki pa je drugačna od Vesne, ki smo jo spoznali lani. Darja je sicer kot Vesna – močna kmečka ženska, ki ve, kaj hoče, a vendar moža išče na drugačen, svojstven način. Zanimivo je, da smo uspešni tudi pri starejših kandidatih, pri tistih, ki imajo že več izkušenj. Vesela sem, da je nabor ljudi tako pester; od mladih, neizkušenih, pa do starejših, ki so bili mogoče v ljubezni že razočarani in si zdaj želijo novo pomlad v svojem življenju. Jaz sem s tretjo sezono Ljubezni po domače zelo zadovoljna in vesela sem, da delam s tako srčno ekipo.

Miha iskreno spregovoril o Vesni
Preberi še
Miha iskreno spregovoril o Vesni
Ljubezen po domače se 1. marca vrača že s tretjo sezono.
Ljubezen po domače se 1. marca vrača že s tretjo sezono.FOTO: Mankica Kranjec

Sama si omenila zelo širok nabor različnih ljudi, ki so se prijavili. Torej Slovenci nismo tako sramežljivi, kot se nam sicer pogosto očita?

Absolutno ne. V prvi sezoni smo vsi malo tipali in mogoče smo imeli malce posebno mnenje o nekom, ki je pripravljen iskati ljubezen pred kamerami, a potem smo ugotovili, da to ni nič kaj takega. Z drugo sezono smo se že bolj odprli, ljudje so ugotovili tudi, da lahko s pomočjo oddaje spoznajo prijatelje, družbo, ki jim bo krajšala čas ... Zdaj, v tretji sezoni pa smo imeli ponovno tako veliko število prijav, da ugotavljam, da ljudje hrepenimo po pristnih stikih. In še nekaj je zanimivo ... V tokratni sezoni bomo spoznali izkušnjo kandidata, ki je sprva mislil, da lahko partnerko prej najde prek družbenih omrežij, nakar je spoznal, da so lahko tam stvari zelo dvorezne, prikrite, zmanipulirane. V oddaji Ljubezen po domače spoznaš človeka v živo, ob tem pa poskrbimo še za zabavo in to je redkost. Jaz pa sem vesela, da se imajo ljudje dobro in da se zabavajo, ljubezen, ki se morebiti naknadno rodi, pa le zaokroži lepo zgodbo.

Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!
Preberi še
Spomladi bomo plesali, kuhali in ljubili – po domače!
Tudi v tretji sezoni je na Tanjin naslov prišlo veliko pisem osamljenih src.
Tudi v tretji sezoni je na Tanjin naslov prišlo veliko pisem osamljenih src.FOTO: Mankica Kranjec

Te morda kdaj kateri od kandidatov pocuka za rokav in prosi za nasvet, pa mi tega ne vidimo?

Ves čas se pogovarjamo, a je vse zelo obojestransko. Ne pogovarjamo se o receptih za srečno življenje, ker recepta ni. In tudi jaz pri svojih letih nimam pojma in dovolj izkušenj, da bi lahko komur koli pametovala. Vsekakor pa analiziramo, se pogovarjamo, tudi oni meni povejo zanimive stvari. Ne samo iz oddaje, tudi o otrocih, poslu ... Ves čas se družimo. Moja služba je poslanstvo, jaz nisem samo voditeljica, sem njihova zaupnica, oseba, s katero se lahko kadar koli pogovorijo. Vsi skupaj smo res kot ena velika družina in tudi zato je po koncu snemanja vsem težko. Ekipa, kandidati ... vsi smo kot eno, meje so zelo zabrisane, saj smo si med sabo zelo naklonjeni in mislim, da se to kaže tudi v oddaji.

VIDEO: Doroteja (LPD) obračunala z Renatom!
Preberi še
VIDEO: Doroteja (LPD) obračunala z Renatom!
Predstavitvena oddaja 3. sezone šova Ljubezen po domače te čaka na VOYO.
Tanja bo tudi letos odigrala vlogo Kupida.
Tanja bo tudi letos odigrala vlogo Kupida.FOTO: Mankica Kranjec

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375