Tanja Ribič z drzno opravo zasenčila hčerko

J.V.
10.10.2019, 13:08
5
Letošnjega izbora najbolj fatalne znane Slovenke, ki je tokrat postala priljubljena pevka Natalija Verboten, se je udeležila tudi družina Ribič-Djurić.

Tanja Ribič in Branko Djurić - Djuro sta se pred nekaj dnevi udeležila družabnega dogodka, na katerem so znova izbrali najbolj fatalno znano Slovenko letošnjega leta, na svečan dogodek pa sta ju letos spremljali tudi hčerki Elain Zala, ki je prišla v spremstvu svojega fanta.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Tanja Ribič povedala, koliko je odštela za obleko in vse spravila v smeh

S slavno družino je na dogodku poklepetala tudi pevka Alya, ki je na družbenem omrežju Instagam delila foto utrinek celotne družbe. Urejeni od glave do pet so bili vsi videti odlično, največ pozornosti pa sta bili deležni Tanja in Zala. 

Obe sta namreč za to posebno priložnost izbrali rdečo barvo. Medtem ko je Zala nosila prekrasno dolgo večerno obleko v živo rdeči barvi, je Tanja izbrala hlače v enakem rdečem odtenku in rdečo srajco, ki jo je nosila zavezano in je razkrivala njen raven trebuh. Njena oprava je bila vsekakor drzna in verjetno je Tanja ena redkih žensk, ki si jo pri 51-letih še vedno lahko privošči. 

PREBERI ŠE
14-letna hčerka Tanje Ribič je prava lepotica

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke