Zadovoljna.si
Joe Jonas

Trači

Zvezdnico zapustil prek klica, dolgega 27 sekund

M. A.
11. 04. 2021 06.00
0

V zadnjih letih je Taylor Swift postala ena izmed največjih pop zvezdnic v zgodovini popularne glasbe, lani je presenetila s kar dvema alternativnima albumoma, na katerih se je znašlo 34 pesmi, ki so jih navdihnile izmišljene zgodbe, ki jih je napisala med karanteno, eden izmed teh dveh albumov je celo osvojil grammyja za album leta. Zdaj pa je Taylor končno začela ponovno izdajati svoje stare hite, ob tem pa oboževalce navdušila tudi z novimi (starimi) hiti, ki jih je napisala že pred leti, a jih ni nikoli izdala.

V prihajajočih mesecih boste, četudi je ne spremljate, zagotovo velikokrat slišali o ponovnih izdajah glasbenih albumov pevke Taylor Swift, do tega pa je prišlo potem, ko ji nekdanja založba ni hotela omogočiti odkupa avtorskih pravic do pesmi, ki jih je napisala sama. Zato namerava zdaj pevka svojih prvih šest albumov izdati znova, ta teden pa je kot prvega izdala sicer svoj drugi studijski album, Fearless, ki je prvotno luč sveta ugledal novembra 2008. Swiftova sicer pesmi ne namerava spreminjati, zato so razlike v starih in novih verzijah minimalne, oboževalci pa so navdušeni predvsem nad dejstvom, da bo pevka stare pesmi posnela s svojim odraslim glasom, saj je kariero začela kot 16-letnica, ko je bil njen glas še precej nežnejši.

'V vojni s Taylor Swift ne morete zmagati'
Preberi še
'V vojni s Taylor Swift ne morete zmagati'

Taylor pa so v preteklosti pogosto očitali, da so besedila njenih pesmi navdihnili njeni bivši fantje. Tako je za veliko pesmi z albuma Fearless 'zaslužen' zvezdnik Joe Jonas, s katerim je bila Taylor v zvezi prav takrat, ko je ustvarjala omenjeni album. Jonas je takrat 18-letno Taylor še toliko bolj prizadel, saj je večmesečno razmerje bojda končal kar prek telefonskega klica, ki naj bi trajal pičlih 27 sekund. Tako mu je Taylor namenila kar nekaj čustvenih pesmi, v katerih ni 'šparala jezika', z novo pesmijo pa je presenetila v tednu pred izidom albuma, ko je predčasno izdala eno izmed šestih, prej nikoli slišanih pesmi. Mr. Perfectly Fine (Gospod Povsem v redu) govori o fantu, ki je zgolj obljubljal, nato pa na svoje besede pozabil in neprizadet odšel, ona pa je ostala s strtim srcem. Taylor in Joe sta danes sicer v dobrih odnosih, prav tako se Taylor odlično razume z njegovo današnjo ženo, Sophie Turner, prav slednja pa se je navdušila nad omenjeno pesmijo in jo tudi delila na svojih družbenih omrežjih. 

Taylor Swift in Joe Jonas naj bi bila danes v dobrih odnosih, fotografija je nastala leta 2015.
Taylor Swift in Joe Jonas naj bi bila danes v dobrih odnosih, fotografija je nastala leta 2015.FOTO: Profimedia

Taylor naj bi sicer na vsakem novem (starem) albumu vključila več še nikoli slišanih pesmi, ki jih ob prvotni izdaji zaradi takšnih ali drugačnih razlogov ni vključila na album. Album Fearless tako s seboj prinaša šest takšnih pesmi, med drugim tudi duet s Keithom Urbanom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Taylor Swift tudi med globalno pandemijo covida-19 ne počiva; izdala je že dva nenapovedana albuma, zdaj pa je začela izdajati še svoje na novo posnete albume. Namignila je, da naj bi naslednji prišel že junija.
Taylor Swift tudi med globalno pandemijo covida-19 ne počiva; izdala je že dva nenapovedana albuma, zdaj pa je začela izdajati še svoje na novo posnete albume. Namignila je, da naj bi naslednji prišel že junija.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368