Zadovoljna.si
Taylor Swift in Travis Kelce

Trači

Pol leta zveze sta proslavila z dopustom na Bahamih

E.R.
27. 03. 2024 12.24
0

Ameriška pevka Taylor Swift in igralec ameriškega nogometa Travis Kelce sta se odpravila na prve skupne počitnice, in sicer v luksuzno vilo na Bahamih, kjer imata vse, kar bi si sploh lahko želela.

Pop zvezdnica Taylor Swift in igralec ameriškega nogometa Travis Kelce sta šest mesecev zveze, ki se je začela septembra lani, proslavila na zelo poseben način. Za prve skupne počitnice sta zaljubljenca izbrala eksotično destinacijo na Bahamih. Slavni par je namreč najel razkošno vilo Rosalita House na otoku Harbour, kjer nočitev stane več kot 13 tisoč evrov.

Vila Rosalita je javnosti prvič postala znana pred štirimi leti, ko je v njej prebivala Kylie Jenner. Ima  šest spalnic, zunanji bazen, več teras, obdanih z eksotičnimi vrtovi, telovadnico, vinsko klet, sobo za družabne igre, hišo za goste in številne druge ugodnosti.

Vojna med Katy Perry in Taylor Swift se zaključuje
Preberi še
Vojna med Katy Perry in Taylor Swift se zaključuje

V vili lahko hkrati udobno prebiva dvanajst ljudi, vse njihove želje pa izpolnjuje osebje, ki jim je na voljo 24 ur na dan. Za njihove gastronomske želje poleg drugih skrbita še dva osebna kuharja, s katerima se gosti posebej dogovorijo za čas in vrsto obrokov, ter trije butlerji, ki po želji spremljajo goste na plaži, sprehodu, izletu z ladjo idr. Na voljo so tudi tri sobarice, vrtnarji ter telesni stražarji in varnostniki, katerih število se spreminja glede na želje gostov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Otok Harbour obiskovalci opisujejo kot raj na zemlji, še posebej pa so navdušeni nad rožnatim odsevom peska in popolno zasebnostjo, ki jo zagotavlja njihovo prebivanje na tem kraju. Odkar sta postala par, Taylor Swift ne skriva, kako zelo je očarana nad svojim novim fantom, čigar tekme redno spremlja iz lože za VIP.

Po zgodbah virov blizu para naj bi Travis Kelce že dva meseca pred začetkom njunega razmerja "lovil" Taylor Swift, zato, da bi z njo preživel nekaj ur, pa je pripravljen najeti zasebno letalo in jo obiskati na drugi celini, tako kot je to ona pripravljena storiti zanj.

Če izpolnjujete ta pogoj, se lahko potegujete za sanjsko službo
Preberi še
Če izpolnjujete ta pogoj, se lahko potegujete za sanjsko službo

Taylor Swift je sicer ameriška country-pop pevka, kitaristka, pianistka, tekstopiska in filmska ter televizijska igralka, ki je bila rojena 13. decembra 1989. Nedavno je na grammyjih presegla svetovni rekord v glasbeni industriji, o čemer lahko več preberete v članku spodaj:

Porušila je rekord in se zapisala v zgodovino
Preberi še
Porušila je rekord in se zapisala v zgodovino

Na VOYO pa si lahko kadar koli ogledate tudi dokumentarno serijo Mejniki zvoka: ključni trenutki nastajanja popglasbe (Soundbreaking),  ki razkriva ključne trenutke v razvoju snemanja zabavne glasbe ter v ospredje postavlja prepoznavne uspešnice, ki so zaznamovale prelomne dogodke v življenju generacij poslušalcev po vsem svetu.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Taylor Swift razkrila svojo fitnes rutino
Preberi še
Taylor Swift razkrila svojo fitnes rutino
Očeta Taylor Swift preiskujejo zaradi napada na fotografa
Preberi še
Očeta Taylor Swift preiskujejo zaradi napada na fotografa

Vir: www.gloria.hr

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399