Zadovoljna.si
Teri Hatcher - 4

Trači

Teri Hatcher pri 55 letih pozirala v bikiniju

J.V.
17. 04. 2020 12.00
7

Igralke Teri Hatcher se večina spomni po njeni vlogi Susan Mayer v nanizanki Razočarane gospodinje, čeprav je v svoji igralski karieri nanizala kar nekaj vlog, med drugim je bila tudi ena od Bondovih deklet. Zvezdnica, ki je lani decembra praznovala svoj 55. rojstni dan, pravi, da se v svojem telesu še vedno počuti zelo svobodno, da je to izklesano do potankosti pa je dokazala pred kratkim, ko je na družbenem omrežju objavila fotografijo, na kateri pozira v bikiniju.

Poleg pravilne prehrane in redne telesne aktivnosti Teri Hatcher za fit telo skrbi tudi tako, da vsak dan spije tri litre vode. "Telovadba je zame postala vir dobrega počutja in ne dobrega videza. Kot del mojega 8-tedenskega izziva je bila tudi fotografija. In zakaj bi dejansko objavila fotografijo v bikiniju? No, to je moja resnica in to 55 let staro telo je zelo osvobajajoče. Stvar je v tem, da sem končno ugotovila, kako se v svoji koži počutiti dobro. Morda ne vsak dan, a večino dni. Starost ti dovoljuje, da jasno vidiš svoj namen in ceniš to, za kar in za koga si hvaležen. Za seboj imaš dovolj starosti, da vidiš čudež življenja in dovolj mladosti, da v tem znanju uživaš. Lahko si ranljiv in močen hkrati. Lahko odpustiš drugim in sebi. Da bi dosegel cilj, si se pripravljen potruditi ... " je zapisala pod objavljeno fotografijo in dodala, da se je naučila izkoristiti vsak trenutek. "Brez filtrov, brez ličil, brez obdelave in brez negativnosti. Bodite dovolj močni, da ste lahko ranljivi."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 


KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493