Zadovoljna.si
Dominic Purcell in Tish Cyrus

Trači

Ne boste verjeli, kdo je očim Miley Cyrus

E.R.
04. 02. 2024 05.00
0

Tish Cyrus, mama slavne glasbenice Miley Cyrus, se je z njim poročila lansko poletje po samo štirih mesecih zaroke.

Tish Cyrus, mati pevke Miley Cyrus, se je lansko poletje poročila z igralcem Dominicom Purcellom, ki se ga mnogi spominjate po njegovi legendarni vlogi v seriji Beg iz zapora (Prison Break). Usodni da sta dahnila avgusta 2023 na intimnem obredu v Malibuju v Kaliforniji po samo štirih mesecih zaroke.

Igralca končno razkrila, ali sta par ali ne
Preberi še
Igralca končno razkrila, ali sta par ali ne

Trije Tishini otroci, 36-letna Brandi Cyrus, 34-letni Trace Cyrus in 30-letna Miley Cyrus, ki si jih deli z bivšim možem Billyjem Rayjem Cyrusom, so bili častni gostje poročne zabave, hkrati pa tudi mamine poročne priče med obredom.

Billy Ray in Tish imata tudi 22-letno hčer Noah in 28-letnega sina Braisona, ki se menda nista udeležila poroke. Med poročnim vikendom so oboževalci ugibali, da Noah ni prišla zaradi spora z nevesto, saj je Noah na dan poroke v svoji zgodbi na Instagramu delila fotografije, na katerih nosi majico z obrazom svojega očeta.

Za zasebni poročni obred je Tish, katere pravo ime je Leticia Jean Cyrus, nosila belo obleko brez naramnic in ujemajočo se tančico, medtem ko je njen zdajšnji mož nosil belo srajco z gumbi in črne hlače.

Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde
Preberi še
Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde

Medtem je Miley nosila pastelno modro obleko z razgaljeno eno ramo in držala šopek belih rož. Tudi tri druge družice so nosile ujemajoče se modre obleke, medtem ko je Purcellovih pet prič in Tishin sin Trace nosilo klasično kombinacijo bele srajce in črnih hlač.

Poroka je potekala ob bazenu, prizorišče pa je bilo obdano z belimi svečami. Navzoča je bila le peščica skrbno izbranih gostov. Nevesta in ženin sta stala pred preprostim aranžmajem, medtem ko so bili beli cvetni listi vrtnic raztreseni po tleh.

Tish Cyrus in Dominic Purcell
Tish Cyrus in Dominic PurcellFOTO: Profimedia

Igralec Dominic Purcell je v času pred poroko posnel tudi akcijsko uspešnico Ledeni vojaki (Ice Soldiers), ki si jo lahko na KINO ogledate nocoj, 4. februarja, ob 22.00.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: www.independent.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493