Tjaša iz Sanjskega moškega presenetila s povsem novim videzom

J.V.
29.05.2021, 6:00
4
Tjaša Kramarič, ena izmed zadnjih petih deklet, ki so vstopila v boj za srce sanjskega moškega Gregorja Čeglaja, se je odločila za spremembo in pred nekaj dnevi presenetila s povsem novo frizuro!

"Odločila sem se za spremembo in postala blondinka, ker sem to imela v mislih že nekaj časa," nam je zaupala Tjaša Kramarič, tekmovalka v šovu Sanjski moški. Tjaša je namreč pred nekaj dnevi presenetila s povsem novim videzom, ko se je odločila, da se poslovi od medeno rjave barve in postane svetlolaska. Zanimalo nas je, ali je morda eden od razlogov za spremembo pregovor, ki pravi, da se blondinke bolj zabavajo. "Zanimivo! (smeh) Za to prvič slišim, vem pa, da se zdaj počutim veliko bolje, in verjamem, da barva las vpliva na dobro voljo."

Tjaša ima sicer lepe in negovane lase, za katere tudi skrbi s pravilno nego in uporabo kvalitetnih izdelkov. "Težko zaupam vsakemu frizerju, ker so mi moji lasje zelo pomembni. Blond pramene sem imela že pred nekaj leti, zdaj pa sem si rekla, da grem do konca. (smeh)"

V šovu Sanjski moški, v katerem se bori za Gregorjevo srce, je Tjaša mnoge navdušila s svojo lepoto. Lasje namreč niso edina stvar, ki ji namenja veliko pozornosti. "Glede kože pa zadnje čase preizkušam novo rutino. Imela sem že svojo rutino, ampak s časom se koža spreminja in potrebuje nekaj drugega. Sem tudi eno tistih deklet, ki ne nosijo mejkapa vsak dan. Če le imam priložnost, pustim koži dihati in uporabim masko za obraz, uporabim piling za telo in se sproščam."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Šov Sanjski moški bomo ta teden zaradi prenosa nogometne tekme med ekipama Manchester City in Chelsea spremljali le v nedeljo ob 20.00, kljub temu pa si lahko najnovejšo epizodo na VOYO ogledate že v soboto

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke