Zadovoljna.si
Angelina in Brad

Trači

To bi lahko bila najdražja hollywoodska ločitev doslej

J.V.
01. 04. 2021 08.31
1

Ločitvena bitka Brada Pitta in Angeline Jolie je na dobri poti, da postane najdražja hollywoodska ločitev doslej, in to če pogledamo le njune pravne stroške. Po mnenju pravnih strokovnjakov pa bi lahko vse skupaj trajalo še šest let.

Odkar je  Angelina Jolie septembra 2016 vložila zahtevo za ločitev od Brada Pitta in kot razlog navedla nepremostljive razlike, še vedno nista prišlo do dogovora glede skrbništva nad njunimi petimi mladoletnimi otroki in delitve večmilijonskega premoženja. Tako je po ocenah pravnih strokovnjakov iz Los Angelesa vsak od njiju že zapravil več kot milijon evrov za pravne stroške, pravna bitka za skrbništvo pa bi lahko trajala še nadaljnjih še šest let.

Kelly Chang Rickert, ločitvena odvetnica iz Los Angelesa, je za DailyMail dejala, da bi to lahko postal eden najdražjih ločitvenih primerov v zgodovini Hollywooda, kar zadeva pravne stroške. "To traja že več kot štiri leta, zato je to zagotovo eden najdaljših primerov ločitve slavnih, kar smo jih kdaj imeli priložnost videti," pravi Rickertova in dodaja, da verjame, da sta oba zapravila že več kot milijon evrov. "Oba sta najela zelo ugledna odvetnika, Angelina pa jih je že nekaj tudi zamenjala."

Angelina Jolie sedaj Brada obtožuje družinskega nasilja
Preberi še
Angelina Jolie sedaj Brada obtožuje družinskega nasilja

"Urne postavke se lahko gibljejo med 850 in 1300 evri in mislim, da ti odvetniki včasih zaračunajo 40 ali 50 ur na teden. Najela sta tudi zasebnega sodnika, ki verjetno zaračuna približno 770 do 850 evrov na uro, zato verjetno stane približno 8500 evrov na dan," ocenjuje pravnica in dodaja, da bi za petdnevno sojenje zasebni sodnik predhodno računal 42 tisoč evrov in nato še dodatnih 8500 evrov za pregled dokumentov.

Angelina se bori za polno skrbništvo, a po mnenju Rickertove tega ne bo dobila. "Še naprej lahko zapravlja milijone in milijone dolarjev, a dokler si Brad želi skrbništvo in se bori zanj, ga bo morala deliti. Njuna najmlajša otroka, dvojčka Knox in Vivienne, sta stara 12 let, postopek pa bi lahko trajal še šest let, ko bosta dopolnila 18 let in postala polnoletna," pravi Kelly, ki je imela že več takih primerov, v katerih se je boj nadaljeval, dokler otroci niso postali polnoletni.

"Angelina je s spremembo odvetnika pokazala, da želi nadaljevati svojo pot in ni pripravljena odnehati," pravi in dodaja, da je zadeva še hujša, ko imajo ljudje denar, ker to samo še podaljšuje boj. "Drugim zmanjka denarja, toda Angelina ima sredstva, da še naprej plačuje odvetnike."

Brad in Angelina se ločujeta že vse od leta 2016.
Brad in Angelina se ločujeta že vse od leta 2016.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493