To je bila njegova največja napaka v življenju

J.V.
17.08.2019, 18:00
23
Leta 2005 jo je zapustil zaradi Angeline Jolie, danes pa pravi, da je to največja napaka, ki jo je naredil v svojem življenju. A po toči zvoniti je prepozno!

Brad Pitt in Jennifer Aniston
Brad Pitt in Jennifer AnistonFOTO: FameFly

Minilo je že dobro leto, odkar je kot strela z jasnega udarila novica, da se Angelina Jolie in Brad Pitt ločujeta. V tem času je imel hollywoodski zvezdnik očitno čas za razmišljanje o tem, kaj bi se zgodilo, če nikoli ne bi zapustil svoje prve žene, Jennifer Aniston. Gre za odločitev, ki jo po poročanju ameriških medijev, danes obžaluje.

»Spoznal je, da je bila odločitev, da zapusti Jennifer zaradi Angeline, največja napaka v njegovem življenju. Zdaj razume, kako močno jo je ljubil. Prijateljem je dejal, da mu je to z vsakim dnem bolj jasno,« je za ameriški medij In Touch povedal neznani vir.

Na žalost je to spoznal nekaj let prepozno. Po poročanju tujih medijev se menda nima namena vmešavati v njeno življenje, če bi se Jennifer sama odločila, da mu da še eno priložnost, pa je ne bi zavrnil.

Z njo bi z veseljem sodeloval tudi poslovno. »V poslovnem smislu sta vedno dobro sodelovala in skupaj ustanovila tudi produkcijsko hišo Plan B. Brad bi jo z veseljem ponovno vključil,« je še dodal vir.