Zadovoljna.si
Meghan Markle

Trači

Njena polsestra že povzroča škandale

J.V.
02. 01. 2018 08.44
10

Samantha Markle je besna na sestrinega zaročenca in britanskega princa Harryja, ki je v nedavnem intervjuju dejal, da je Meghan sedaj dobila družino, ki si jo je vedno želela, a je nikoli ni imela.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Meghan Markle je postala ena od osebnosti, ki so najbolj zaznamovale lansko leto, zaroka z britanskim princem pa ni spremenila le njenega življenja, ampak je na glavo postavila tudi življenje njene družine. Njena polsestra Samantha Markle se je znašla v središču medijske pozornosti, potem ko je na Twitterju komentirala Harryjevo izjavo: "Lepo se je vključila v družino in mislim, da je to družina, ki je nikoli ni imela."

Samantha se z njegovo izjavo ne strinja in pravi: "Ona ima veliko družino, ki je bila vedno z njo in ji je stala ob strani. Živeli smo zelo normalno in ko sta se njen oče in Doria ločila, smo se vsi potrudili, da se ji je zdelo, kot da ima dva domova. Nihče ni bil odtujen, ona je bila le zaposlena."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"Megino družino (najino družino) sestavljajo sestre, bratje, tete, strici, bratranci in lepilo, ki vse drži skupaj - naš čudovit in nesebičen oče. Vedno je imela to družino. Poroka jo bo le še razširila."

Samantha je letos povzročila kar nekaj razburjenja, ko je dejala, da bo napisala knjigo o svoji slavni polsestri in v njej razkrila vse njene pikantne podrobnosti. 

 

 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493