To je svetlolaska, ki je uživala ob Gregorju Čeglaju

M. A.
22.07.2021, 5:45
1
Pred dnevi je sanjski Gregor Čeglaj pritegnil veliko pozornosti slovenskih medijev, ko so ga mimoidoči v Kopru ujeli, kako se sprehaja z neznano svetlolasko. Po tem, ko se ljubezen med njim in Anjo Širovnik ni obdržala, je marsikdo pomislil, da je ljubezen že našel zunaj šova, nam pa je uspelo izbrskati, kdo je srečnica. Žal iskrica ljubezni tudi tokrat ni preskočila, Gregor je zgolj sodeloval pri poslovnem projektu.

Vso pomlad so številni Slovenci navdušeno pričakovali konce tedna, ki so s seboj prinašali nove zaplete v šovu Sanjski moški, hkrati pa ugibali, od katerega dekleta se bo Gregor Čeglaj naslednjič poslovil in katero bo zagotovo obdržal. Kot nam je Gregor ekskluzivno priznal, vse do konca ni vedel, kaj bo storil, in še pet minut pred finalnim snemanjem je razmišljal o tem, da ne bi izbral nobene od finalistk, Tjaše Kramarič in Anje Širovnik, a se je nato na hitro odločil za slednjo. Motila ga je predvsem enajstletna razlika v letih, in ko sta po koncu snemanja z Anjo sedla skupaj stran od kamer in se odkrito pogovorila, sta se odločila, da je ta razlika res prevelika in da je boljše, da ostaneta prijatelja. 

PREBERI ŠE
Gregor Čeglaj razkril, ali sta z Anjo ostala skupaj

Da je tako še vedno samski in da bo še naprej iskal ljubezen, nam je Gregor potrdil tudi sam in za trenutek se je zdelo, da mu ni bilo treba iskati dolgo, saj so ga v prvih julijskih dneh številni naključni obiskovalci srečali v centru Kopra, kjer se je sprehajal in objemal s svetlolasko. A tudi tokrat ljubezen ni potrkala na njegova vrata – uspelo nam je namreč izvedeti, kdo je skrivnostna srečnica. Gregorja je k sodelovanju povabil koprski turistični zavod, ki v vročih poletnih večerih ponuja sanjsko doživetje v soju sveč, Gregorjevo izvoljenko pa je v videu, ki ga pripravljajo za omenjeni projekt, odigrala kar Andreja Čmaj Fakin, ena izmed pobudnic projekta. Čmajeva je sicer pred leti kot novinarka delala tudi na POP TV, zdaj pa že vrsto let deluje v turističnem sektorju v Kopru. 

Andreja je v promocijskem spotu odigrala Gregorjevo dekle.
Andreja je v promocijskem spotu odigrala Gregorjevo dekle.FOTO: Jaka Ivančič

'Gregor se je med snemanjem izkazal za zelo simpatičnega fanta. Čeprav se do trenutka snemanja nisva poznala, mislim, da sva se kar hitro ujela in vživela v svoji vlogi. Čeprav je bilo treba določene prizore ponavljati, sva se med snemanjem zabavala. Kaj naj rečem, občutek sem imela, da je tudi v resničnem življenju enak Gregor, kot smo ga spoznali v resničnostnem šovu,' nam je še zaupala Andreja, ki je v zasebnem življenju sicer srečno poročena mamica dveh otrok.

Čeprav je šov Sanjski moški končan, lahko dramatične zaplete v šovu še vedno spremljate na VOYO. Poleg visoke televizijske gledanosti je šov marsikdo že premierno spremljal tudi tam in tako so oddaje dosegle več kot milijon ogledov. 

Medtem ko Gregor še naprej ostaja samski, pa upanje za nekoga drugega že obstaja, saj je lov na novega Sanjskega moškega odprt. Poznaš komunikativnega fanta, ki mu med spoznavanjem deklet jezik teče kot namazan? Zna nasmejati kopico deklet ob večerji in je športno aktiven ter atraktivnega videza? Morda se lahko pohvali z vsem naštetim, a je hkrati še vedno nepoboljšljiv romantik, ki še ni imel sreče, da bi spoznal ljubezen svojega življenja? Prijavi ga TUKAJ.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Sanjski moški
Sanjski moškiFOTO: VOYO