Zadovoljna.si
Ksenija Kranjec

Trači

To je vzdevek, ki so ga Hrvati namenili Kseniji Kranjec

M.A.
09. 04. 2022 05.00
1

Naši južni sosedi si trenutno krajšajo čas ob novi sezoni priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški, v kateri ljubezen išče Toni Šćulac, ki v CERN-u dela kot znanstvenik. 30-letnik je sklenil, da bo sprva zgradil kariero, nato pa našel še ljubezen, in ta ga morebiti čaka prav v tem šovu. Kot eno izmed treh dodatnih deklet pa je pred dnevi vanj vstopila tudi Ksenija Kranjec.

Ksenije Kranjec ni treba posebej predstavljati, saj je bila svetlolasa Korošica že v številnih resničnostnih šovih: med drugim je v Kmetiji tekla pred kravo, bila je v Big Brotherju, le pred nekaj meseci pa smo jo tudi Slovenci spremljali v srbski različici Bara, ko je sprva pisala romantično zgodbo z enim izmed udeležencev, nato pa so jo prav zaradi nasilja nad njim diskvalificirali.

 Toni in Ksenija na prvem zmenku.
Toni in Ksenija na prvem zmenku. FOTO: RTL Hrvaška

Zdaj pa je Ksenija očitno sklenila, da je čas še za en šov, in tako je kot eno izmed treh dodatnih deklet vstopila še v hrvaško različico šova Sanjski moški. Kot je dejala sama, si želi videti, kako se je boriti za moškega, saj ji tega do zdaj ni bilo treba početi. Novico o njenem prihodu pa so hitro povzeli tudi hrvaški mediji, med drugim so jo na RTL-u oklicali za 'slovensko Sharon Stone'.

Hrvati so Ksenijo Kranjec primerjali kar z ikonično Sharon Stone.
Hrvati so Ksenijo Kranjec primerjali kar z ikonično Sharon Stone.FOTO: Profimedia

Tudi slovenski gledalci pa bomo kmalu dobili novega sanjskega moškega – zanj pa se lahko še vedno prijaviš TUKAJ. Z vstopom v šov ne boš vstopila samo v boj za ljubezen najbolj zaželenega lepotca letošnjega poletja, ampak boš dobila vstopnico v svet glamurja, mode, strastnih zmenkov in divjih dogodivščin. Čakajo te vila, stilisti, fotografiranja, naslovnice revij, kamere in najbolj gledan termin na POP TV. Čudovit neznanec, ki te bo vabil na romantične večerje, adrenalinske izlete in nepozabna doživetja, ima na voljo poln šopek rdečih vrtnic. Bo eno od njih namenil tebi?

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368