Zadovoljna.si
Sanjski moški Gregor Čeglaj

Trači

To neuresničeno željo ima sanjski moški

Matej Arh
23. 03. 2021 07.44
0

Pred dnevi smo na setu snemanja šova Sanjski moški obiskali Gregorja Čeglaja in preverili, kaj se dogaja za kamerami. To vam bomo razkrili v prihodnjih tednih, tokrat pa ne moremo mimo skrite želje, ki nam jo je zaupal Gregor. Ko smo govorili o njegovih številnih tetovažah, smo ugotovili, da imajo številne eno skupno točko: španščino. Pa jo Gregor tudi obvlada?

Ko so mehiške telenovele pred leti navdušile slovenske gledalce, se je močno povečalo tudi znanje španskega jezika med prebivalci, številne šole so španščino začele ponujati kot izbirni predmet, ponudniki tečajev tujih jezikov pa so si ob povečanju zanimanja meli roke. Močno naklonjenost do španščine pa čuti tudi slovenski sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je ponosni lastnik številnih tetovaž, ki krasijo njegovo izklesano telo.

"Zelo težko je izbrati primerno tetovažo, s katero se boš razumel vse življenje, zato si dam vedno narediti nekaj, kar mi ogromno pomeni. Mogoče nek dogodek, svojo osebnost ... Imam brata, ki mi res ogromno pomeni, rojstne datume družinskih članov ... Težko je povedati v enem stavku, ker je ogromno pomenov. Tudi na nogi imam npr. napis Vida ... vida kot življenje v španščini in moja mama je Vida. V španščini imam tudi napisa amor (ljubezen) in juntos para siempre (skupaj za vedno)." 

Pa Gregor tudi govori špansko? Vse o svojih tetovažah in o španščini nam je Gregor ekskluzivno zaupal v svoji spovednici na snemanju šova Sanjski moški.

Sanjski moški: 'Seks na prvem zmenku odpade'
Preberi še
Sanjski moški: 'Seks na prvem zmenku odpade'

Z Gregorjem smo v preteklih tednih sicer že klepetali in razkril nam je, zakaj je še vedno samski, zaupal pa nam je tudi, kakšen oče si želi biti in da seks na prvem zmenku pri njem odpade ... Več si oglejte TUKAJ.

To je Sanjski moški! Zakaj je še samski?
Preberi še
To je Sanjski moški! Zakaj je še samski?
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Gregor Čeglaj je ponosni lastnik številnih tetovaž, vse pa nosijo nek poseben pomen.
Gregor Čeglaj je ponosni lastnik številnih tetovaž, vse pa nosijo nek poseben pomen.FOTO: osebni arhiv

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493