Zadovoljna.si
Zgodba Britney Spears

Trači

Pop princesa iskreno o splavu, prevari in zlorabi

Zadovoljna.si
25. 10. 2023 11.45
0

Britney Spears je v zadnjih dneh razburila svet s šokantnimi izjavami, ki jih je razkrila v svoji novo izdani knjigi The Woman In Me. V njej je zvezdnica odprto spregovorila o težkih trenutkih, ki jih je doživela v času svojega vzpona kot superzvezdnica leta 1998. Izpostavljamo nekaj najbolj šokantnih razkritij.

Britney Spears je v obdobju razmerja z glasbenikom Justinom Timberlakom opravila splav, saj nista bila usklajena glede obdržanja otroka. Zvezdnica je razkrila, da je skrivnostni splav pri 19 letih pustil globoke rane. Opisala je svojo hudo žalost po tem dogodku, ki se je odvijal v popolni tajnosti pred javnostjo in družino. Iz njenih besed je bilo mogoče razbrati, da je splav dejansko izvedla kar doma. 

Britney je opisala trenutke, ko je ugotovila, da je noseča."Bilo je presenečenje, a zame ni bila tragedija. Tako zelo sem imela rada Justina. Vedno sem pričakovala, da bova nekega dne ustanovila družino. To bi se zgodilo veliko prej, kot sem pričakovala," je zapisala v knjigi. Prav tako je dodala, da je bila versko vzgojena v prepričanju, da splav ni dopusten. "Splav je bil nekaj, česar si nisem mogla predstavljati, da bi se odločila zanj, toda v danem trenutku smo se odločili glede na okoliščine," je še dodala zvezdnica.

Razkrili razlog za eno najbolj nepričakovanih ločitev
Preberi še
Razkrili razlog za eno najbolj nepričakovanih ločitev
Britney Spears in Justin Timberlake
Britney Spears in Justin TimberlakeFOTO: Profimedia

Britney je priznala, da je prevarala Justina Timberlakea s koreografom Wadom Robsonom. Omenila je, da je vedela, da jo je Justin v zvezi prevaral najmanj dvakrat, in ga je nato iz maščevanja prevarala tudi sama. 

V knjigi je opisala, kako je na nočnem izletu poljubila Wada. "Nekoč sva bila zunaj in sva se odpravila v španski bar. Plesala sva in plesala. Tisto noč sem se ljubčkala z njim," je zapisala 41-letna zvezdnica. Z Justinom sta se iskreno pogovorila o tem dogodku in ostala par. 

Pozneje je Justin med Britneyjinim snemanjem videospota prekinil njuno zvezo preko telefonskega sporočila, v katerem je pisalo zgolj "Zaključila sva ". Zvezdnica je po razpadu ostala uničena in razmišljala celo o prekinitvi svoje glasbene kariere. "Bila sem v najtežjem obdobju svojega življenja v Louisiani, medtem ko je Justin veselo tekal po Hollywoodu,". Po njunem razpadu se je cel svet obrnil proti Britney in jo označil za "vlačugo".

Slavna pevka pretepla svojega moža, posredovati je moral varnostnik
Preberi še
Slavna pevka pretepla svojega moža, posredovati je moral varnostnik
Britney Spears
Britney SpearsFOTO: Profimedia

Britney je tudi spregovorila o svojih čustvih po odmevnem sodelovanju med Christino Aguilero in Justinom, ki sta le leto po razhodu para sodelovala na turneji The Justified & Stripped ter se pojavila na naslovnici revije Rolling Stones. "Bila sta skupaj na naslovnici Rolling Stone – on v črni majici brez rokavov, ona gleda v kamero, oblečena v raztrgano črno majico," je zapisala v knjigi. 

Christina je podala mnogo negativnih izjav o Britney, vključno s to, da sta Britney in Justin še vedno v stiku in se bosta najverjetneje združila nazaj. To je povzročilo še večjo zmedo v Britneyjinem življenju. "Tudi če niso poskušali biti kruti, se je zdelo, kot da solijo rano. Zakaj so vsi tako lahko pozabili, da sem človek - dovolj občutljiv, da bi me take zadeve prizadele?" je zapisala 41-letna Britney.

Njeno pričanje na odprtem sodišču je pretreslo svet
Preberi še
Njeno pričanje na odprtem sodišču je pretreslo svet
Britney Spears s sinovoma
Britney Spears s sinovomaFOTO: AP

Zvezdnica je razkrila razlog za britje glave med zlomom leta 2007, ko je bila sredi ločitve z Kevinom Federlinom nenehno izpostavljena javnosti. Britney je po izpustitvi iz rehabilitacijskega centra naslednji dan obrila glavo v salonu v Los Angelesu. "Ko sem odraščala, sem bila vedno v središču pozornosti. Odkar sem bila najstnica, so me ljudje gledali od zgoraj navzdol, povedali so mi, kaj si mislijo o mojem telesu. Britje moje glave in obnašanje sta bila moja načina upiranja nazaj.

Leto pozneje je nad Britney začelo veljati skrbništvo, kjer je imel njen oče Jamie Spears popoln nadzor nad osebnimi in finančnimi odločitvami. Pod nadzorom ni smela spreminjati svojega videza. "Morala sem si pustiti rasti lase in se vrniti v formo. Morala sem zgodaj spat in jemati zdravila, ki so mi jih predpisali."

Britney Spears delila grozljive podrobnosti iz preteklosti
Preberi še
Britney Spears delila grozljive podrobnosti iz preteklosti
Jamie in Britney Spears
Jamie in Britney SpearsFOTO: Profimedia

Ko je njen oče prevzel nadzor, je na začetku šlo zgolj za začasno rešitev, ki se je do konca leta spremenila v stalno stanje. Zvezdnica je zapisala, da si ni zaslužila tega, kar ji je storila njena družina. "Postala sem kot otroški robot. Bila sem tako infantilizirana, da sem izgubila delčke tistega, zaradi česar sem se počutila kot jaz. Trinajst let sem se počutila kot senca same sebe. Ko zdaj pomislim, da so oče in njegovi sodelavci tako dolgo nadzorovali moje telo in moj denar, mi postane slabo," je zapisala Britney. 

Izrazila je tudi razočaranje nad svojo sestro Jamie Lynn, ki je stopila na stran očeta. Britney trenutno poskuša rešiti svoje težave z jezo do sestre in se v zadnjih letih trudi popraviti njun odnos.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Britney Spears je ena izmed tistih zvezdnic, katerih življenje se je razvijalo pred očmi javnosti, že od zgodnjih otroških let naprej. Ves svet je imel priložnost opazovati njene vzpone in padce, izjemne glasbene nastope ter burno ljubezensko življenje. Če vas zanima njena življenjska pot, si preberite spodnji članek.

Ker ni smela videti sinov, si je pobrila glavo. A poglejte jo danes ...
Preberi še
Ker ni smela videti sinov, si je pobrila glavo. A poglejte jo danes ...

Če bi radi spoznali več o Britney Spears, si lahko na VOYO ogledate dva dokumentarna filma: Britney Spears: Pod nadzorom in Zgodba Britney Spears.

Britney Spears
Britney SpearsFOTO: Profimedia
Zvezdnica razočarana nad žaljivimi komentarji o sinu
Preberi še
Zvezdnica razočarana nad žaljivimi komentarji o sinu

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493