Zadovoljna.si
Zac Efron

Trači

Našli smo najbolj vroče fotografije Zaca Efrona

M. A.
05. 07. 2022 11.44
0

Zac Efron je s svojim sanjskim nasmeškom, prodornim pogledom in izklesanim telesom v zadnjih letih zašibil kolena marsikatere gledalke, a le redko je navdušil tako kot pred nekaj leti, ko je za potrebe snemanja filma Obalna straža svoje telo natreniral do te stopnje, da so številni dvomili, da so njegove mišice prave. A kot je dokazal zvezdnik, je zanje pošteno garal.

33-letnik je s svojim videzom dekleta in ženske navduševal že pred več kot desetimi leti, ko se je pojavil v najstniškem filmu Srednješolski muzikal, v letih, ki so sledila, pa je svoje igralske izkušnje še dodobra izpopolnil in se pojavil v številnih priljubljenih filmih, zanje pa odnesel kar nekaj filmskih nagrad. Še zdaj pa po spletu in med njegovimi oboževalkami rade zaokrožijo fotografije, ki so nastale pred štirimi leti, ko je Efron snemal film Obalna straža. Za film, ki je temeljil na priljubljeni seriji, ki je svet navduševala med letoma 1989 in 2001, je moral pošteno izklesati svojo postavo, to pa mu je uspelo v takšni meri, da so številni sprva celo dvomili, da so njegove mišice, ki jih je rad razkazoval v filmu in tudi na prostem, prave.

Nihče ni pričakoval, da bo 13 let pozneje naredila to
Preberi še
Nihče ni pričakoval, da bo 13 let pozneje naredila to
Za potrebe filma Obalna straža je Zac Efron pošteno izklesal svoje telo in vsak dan v fitnesu preživel več ur. Čas za vaje je rad izkoristil tudi na prostem.
Za potrebe filma Obalna straža je Zac Efron pošteno izklesal svoje telo in vsak dan v fitnesu preživel več ur. Čas za vaje je rad izkoristil tudi na prostem.FOTO: Profimedia
Zac Efron
Zac EfronFOTO: Profimedia

V filmu Obalna straža, ki na Kanal A prihaja v sredo, 6. julija, ob 21.45, je upodobil Matta Brodyja, reševalca, ki združi moči s slavnim Mitchem Buchannanom, ki ga je v filmu upodobil slavni The Rock. Fanta v filmu združita moči, ko ekipa obalne straže naleti na zločinsko zaroto, film, poln akcije in humorja, pa je zaradi izklesanih moških in ženskih teles zagotovo pravi magnet za oči.

Zac Efron je z vlogo (in postavo) v filmu Obalna straža tako navdušil, da so po njem naredili celo voščeno lutko.
Zac Efron je z vlogo (in postavo) v filmu Obalna straža tako navdušil, da so po njem naredili celo voščeno lutko.FOTO: Profimedia
Film Obalna straža to sredo, 6. julija, ob 21.45 prihaja na Kanal A.
Film Obalna straža to sredo, 6. julija, ob 21.45 prihaja na Kanal A.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368