Zadovoljna.si
Nina Seničar - 6

Trači

To so vsi Ninini ljubimci!

J.V./zadovoljna.si
31. 03. 2016 19.23
6

Nina Seničar je lepotica, ki jo pozna vsa Italija. Novosadčanki so pripisovali že številne ljubezenske zveze, tako s televizijskim voditeljem kot tudi različnimi nogometaši. Romanca z italijanskim pevcem Erosom Ramazzottijem pa je bila tista, ki jo je popeljala do mednarodne slave.

Nina Seničar - 2
Nina Seničar - 2 FOTO: YouTube

29-letna Nina Seničar je ena tistih starlet pri naših zahodnih sosedih, ki s svojimi ljubezenskimi romancami ves čas polni strani rumenega tiska. Zaslovela pa je prav s svojo lepoto.

Na seznamu njenih bivših so med drugim televizijski voditelj in igralec Ezio Greggio, nogometaš Marco Borriello, nekdanji partner Belen Rodriguez, med njenimi ljubimci pa naj bi bili še kuhar in televizijski voditelj Simone Rugiati, voditelj Daniele Battaglia ter celo brat njenega nekdanjega partnerja Boriella, Fabio.

Nina, ki je svojo kariero sicer začela v Srbiji, kjer je med drugim prejela lento za najlepšo Jugoslovanko, je zaslovela v Italiji z nastopi v mnogih oddajah. Tam se je tudi vpisala na fakulteto in jo uspešno zaključila, kar nekaj slave pa je požela z nastopom v šovu Otok slavnih (L'Isola dei Famosi).

Lepa manekenka se je preizkusila tudi v igralskih vodah in zaigrala v dveh italijanskih filmih, če je verjeti portalu IMDB, pa Nina sedaj osvaja tudi Hollywood. V letošnjem letu jo čakata kar dva večja filmska projekta, pestro pa bo tudi prihodnje leto. Da Nina ni le lep obraz, dokazuje njena diploma z univerze v Milanu, kjer je diplomirala iz medanrodne ekonomije, med leti 2012 in 2014 pa je v Afganistanu pomagala zlorabljenim ženskam.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375