Tom Cruise ne verjame, da je Suri 'njegova'

J.V.
07.11.2019, 15:26
16
Hollywoodski igralec Tom Cruise že leta in leta ni videl svoje hčerke Suri Cruise, tuji mediji pa sedaj poročajo, da zvezdnik menda ne verjame, da je deklica v resnici 'njegova' hči.

Tom Cruise
Tom CruiseFOTO: Profimedia

Tom Cruise ostaja eden najbolje plačanih igralcev današnjega časa, čeprav je že vrsto let eden najbolj slavnih članov scientološke cerkve. Zvezdnik v zadnjih dneh ponovno polni naslovnice rumenih medijev, razlog za to pa je njegov odnos s hčerko Suri, oziroma odsotnost le tega. Igralec in 13-letnaSuri, ki jo ima z igralko Katie Holmes, se namreč nista videla vse od leta 2012. 

In če je verjeti poročanju virov, Tom nima nobenih namenov obuditi odnosa z odtujeno hčerko. Zakaj? Ker menda ne verjame, da je Suri v resnici 'njegova'. "Prepričan sem, da bi rešil Suri iz rok svoje mame, če bi lahko,"je dejal nekdanji član scientološke cerkve Sam Domingo za Radar Online in dodal: "V resnici ni njegova hči."

Da, pojasnimo. Tom se zaveda, da je Suri njegov biološki otrok, a kot član scientologije verjame, da so otroci le duhovi v manjših telesih in to je zanj tudi Suri. Prepričan je, da će ne bosta skupaj v tem življenju, bosta v naslednjem. "Če otrok umre, jim je vseeno. Menijo namreč, da lahko ponovno zanosijo in imajo še enega otroka, duh, ki so ga izgubili pa se jim bo vrnil v novem telesu," je še dodal Domingo in s svojimi izjavami dvignil nemalo prahu. 

PREBERI ŠE
Zato nikoli nista imela bioloških otrok

In čeprav bi Tom verjetno rad ponovno videl hčerko, mu to menda prepoveduje tudi scientološka cerkev, saj Suri ni njena pripadnica. Nobenih stikov ne sme imeti niti z bivšo soprogo Katie. 

"Potrudil se je, da informacije o njegovem zasebnem življenju nikoli ne pridejo v javnost. Nikoli ne bi tvegal, da razburi vodje scientološke cerkve," je pojasnil igralčev prijatelj in dodal, da sta Cruisu najpomembnejša kariera in vera. Hčerka je šele na tretjem mestu in se ji ne utegne posvetiti.

PREBERI ŠE
Pri 4 letih je nosila visoke pete, 8 let kasneje je povsem običajna najstnica