Zadovoljna.si
Tom Hardy

Trači

Svoji oboževalki v bolnišnici izpolnil poslednjo željo

E.R.
01. 02. 2024 05.00
0

"Polepšal mi je dan," je priznala oboževalka Jo-Anne Shaw.

Tom Hardy je izpolnil "zadnjo željo" oboževalke v bolnišnici, potem ko se je odzval na poziv na družbenih omrežjih in z njo klepetal prek videoklica.

Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde
Preberi še
Večkrat jo je prevaral, ona pa ga kuje v zvezde

Takrat 58-letna Jo-Anne Shaw je osebju bolnišnice Warwick Myton povedala, da si želi spoznati igralca, zaradi česar so na družbenem omrežju Facebooku delili njeno fotografijo, na kateri je držala list s podrobnostmi o njeni prošnji.

Druge uporabnike so obenem pozvali, naj sporočilo na družbenih medijih delijo naprej, v upanju, da bodo dosegli Hardyja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V objavi je Jo-Anne prikazana poleg izreza igralca v naravni velikosti, zraven pa drži znak z napisom: "Pozdravljeni, ime mi je Jo-Anne Shaw. Stara sem 58 let in umiram za rakom v bolnišnici Warwick Myton. Sem ena največjih oboževalk Toma Hardyja in rada bi, da se mi izpolni moja zadnja želja, da ga spoznam. Prosim, pomagajte mi tako, da všečkate in delite to objavo."

Zvezda Botrov: 'Kot mlada ženska sem bila postavljena pred veliko izzivov'
Preberi še
Zvezda Botrov: 'Kot mlada ženska sem bila postavljena pred veliko izzivov'

Objavo je pospremil še opis: "To je Jo-Anne Shaw, stara je 58 let. Mati dveh otrok in babica treh vnukov, ki umira za rakom v naši bolnišnici Warwick Myton. Kot boste videli, je Jo-Anne strastna oboževalka Toma Hardyja in je našo bolniško enoto okrasila z izrezom Toma v naravni velikosti ... na veliko veselje vseh! Med klepetom z njo smo ugotovili, da bi rada izpolnila svojo zadnjo željo in spoznala Toma!"

Članici kraljeve družine pristali v psihiatrični bolnišnici
Preberi še
Članici kraljeve družine pristali v psihiatrični bolnišnici

Objava je nato postala viralna in pritegnila Hardyjevo pozornost.

Tom Hardy je svoji oboževalki izpolnil poslednjo željo.
Tom Hardy je svoji oboževalki izpolnil poslednjo željo.FOTO: AP

V posodobitvi objave je osebje bolnišnice zapisalo: "Navdušeni smo, da lahko povemo, da Jo-Anne ni samo govorila s Tomom danes zjutraj po telefonu, ampak se je z njim videla tudi preko Facetima! Več informacij bomo objavili v prihodnjih dneh, a zaenkrat se vsem najlepše zahvaljujemo! Res ste neverjetni! Tudi mi smo bili navdušeni nad Tomovo prijaznostjo in podporo. Jo-Anne in njena družina se vam ne morejo dovolj zahvaliti, da ste to omogočili."

Šla je na zmenek, tam pa doživela neprijetno presenečenje
Preberi še
Šla je na zmenek, tam pa doživela neprijetno presenečenje

Toma Hardyja, igralca z velikim srcem, boste lahko to soboto, 3. februarja, ujeli tudi na KINO, kjer bo ob 21.50 predvajan akcijski spektakel Venom, v katerem je nastopil v glavni vlogi.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko
Preberi še
Slavni igralec potrdil zvezo z 21 let mlajšo manekenko

Vir: independent.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368