Zadovoljna.si
Tori Spelling je ponovno razočarala oboževalce.

Trači

Nekdanja zvezdnica obupano potrebuje denar

M. A.
10. 04. 2020 12.00
25

Je že res, da je v devetdesetih letih prejšnjega stoletja z vlogo frfrave Donne v kultni seriji Beverly Hills 90210 zaslovela po vsem svetu, a leta po koncu snemanja za Tori Spelling niso bila lahka. Več let se je neuspešno borila za očetov denar, mož je razkrinkal njeno varanje, igralske vloge pa so bile vse redkejše.

Tori Spelling se lahko za vlogo Donne Martin v kultni seriji Beverly Hills 90210 zahvali svojemu očetu Aaronu, ki je bil glavni producent serije, a ko se je serija leta 2000 končala, niti sam ni mogel pomagati svoji hčerki. Igralske ponudbe so bile vse redkejše, tiste, ki so bile, pa so bile po navadi tudi manjše. Ko je oče leta 2006 umrl, se je Tori pognala v bitko za denar, saj si je obetala tretjinski delež očetovega bogastva, ki je bilo ocenjeno na več kot 450 milijonov evrov. Omenjeno vsoto naj bi si Tori delila z mamo Candy in bratom Randyjem, obetala pa si je prihodek v višini najmanj 150 milijonov evrov.

Tori Spelling je po očetovi smrti ostala skoraj praznih rok.
Tori Spelling je po očetovi smrti ostala skoraj praznih rok.FOTO: Profimedia

A če je bila Tori očetova punčka, je bila z mamo že dlje časa v slabih odnosih in ker je bila prav Candy imenovana za upraviteljico Aaronovega premoženja, je vsakemu od otrok namenila zgolj 730.000 evrov. Poleg tega je Torijinemu najstarejšemu otroku namenila še 9,14 milijona evrov, ki bi jih dobil ob polnoletnosti. Tori je namreč ravno v tem času rodila svojega prvorojenca Liama, danes pa ima poleg njega še štiri otroke: 11-letno Stello, 8-letno Hattie, 7-letnega Finna in 3-letnega Beaua Deana.

Včasih najstniška zvezda, danes pa povsem običajna mama
Preberi še
Včasih najstniška zvezda, danes pa povsem običajna mama

Igralka je že pred časom v svoji iskreni knjigi zaupala, da je v finančnih škripcih, te pa je pripisala več razlogom, med drugim pomanjkanju filmskih vlog in slabim poslovnim odločitvam, med katere uvršča predvsem napačne izbire nepremičnin. Kot kaže, se bo kljub globalni pandemiji koronavirusa igralka v kratkem ponovno selila, saj so jo paparaci ujeli, kako sta z možem lastnino pospravljala v škatle in čistila dosedanji dom.

Tori Spelling se med globalno pandemijo koronavirusa očitno seli.
Tori Spelling se med globalno pandemijo koronavirusa očitno seli.FOTO: Profimedia

Spellingova pa je te dni razbesnela tudi tiste oboževalce, ki so ji še ostali, saj jim je najprej sporočila, da bo izbrala dvajset srečnežev, ki bodo lahko prek videoklica klepetali z njo, nato pa se je izkazalo, da je za prijavo na klepet treba odšteti 85 evrov. Številni so jo spraševali, če se ji zdi takšna vsota pravična v času, ko so zaradi pandemije koronavirusa številni ostali brez služb, spet drugi so šli še dlje: 'Na tisoče ljudi umira vsak dan, ona pa računa, kako bo iz nas iztržila denar,' je napisal eden od razočaranih oboževalcev. 'Pomisli, kaj si bila in kaj si zdaj,' je dodal.

Tori Spelling je ponovno razočarala oboževalce.
Tori Spelling je ponovno razočarala oboževalce.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493