Zadovoljna.si
Linda Hamilton - naslovna

Trači

Tragično življenje ene izmed največjih zvezdnic 80. let

J.V.
29. 12. 2017 09.36
24

Se še spomnite igralke Linde Hamilton, ki je bila po zaslugi filmov o Temrinatorju ena izmed največjih zvezdnic 80. let? Slavna igralka bo po 26 letih znova upodobila junakinjo Sarah Connor, v teh treh desetletjih pa so tudi njo ujela leta.

Linda Hamilton je bila v 80. letih ena izmed najbolj zaželenih igralk, ki je zaradi neverjetno izklesanega telesa niso občudovale le ženske, ampak tudi moški. "Vsi so hoteli imeti telo kot jaz in ženske so mi govorile, kako so pet let trenirale zato, da bi imele mišičasto telo, kot je moje," je v enem od intervjujev dejala Linda, ki je ves čas bila bitko z bipolarno motnjo in odvisnostjo od alkohola. Ko je igralki umrl oče, se je po tolažbo zatekla k hrani in kasneje priznala, da je hrano skrivala celo pod posteljo. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Nič bolj rožnato ni bilo niti njeno ljubezensko življenje, ki je trpelo predvsem zaradi njene odvisnosti. Linda je prevzela krivdo za razpad svojih zakonov in njen tretji mož je bil režiser James Cameron. Linda pravi, da je ta ves čas živel v strahu pred njenimi spremembami razpoloženja in izpadi besa. "Leta in leta sem trpela in trpeli so vsi okoli mene. Ko sem bila dobre volje, sem bila lahko pokonci celo noč, ko sem bila slaba, pa nisem vstala iz postelje." Ločila sta se po dveh letih zakona. 

Njen drugi soprog Bruce Abott jo je zapustil, ko je bila noseča z njunim sinom Daltonom. "Bila sem prestrašena in takrat nisem bila v dobrem stanju. Ko je Bruce odšel, mi je rekel, da sem ga zlorabljala," je dejala in dodala, da je po ločitvi od Camerona spoznala, da je njena agresivnost plašila njene moške, ki so zaradi tega od nje pobegnili. 

60-letna Linda se sedaj po 26 letih vrača v franšizo Terminator in bo v šestem delu znova odigrala vlogo Sarah Connor. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

 

 

KOMENTARJI (24)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493