Zadovoljna.si
Travis Kelce

Trači

Kdo je Travis Kelce, o katerem trenutno govori ves svet?

N. Č.
28. 09. 2023 10.29
0

Strastni ljubitelji ameriškega nogometa ga sicer že poznajo, toda mnogi so trdno prepričani, da ga je na mapo postavila šele slavna pop pevka Taylor Swift, ki je pred kratkim obiskala eno izmed njegovih tekem, kjer je skupaj z njegovo družino glasno navijala na tribunah.

Govorice o tem, da se med slavno pevko Taylor Swift in priljubljenim ameriškim nogometašem nekaj dogaja, so se pričele že meseca julija, ko se je Travis Kelce udeležil njenega koncerta turneje Eras.

Njen koncert je obiskal 26. julija, toda kot je povedal, tisti dan ni šlo vse po načrtih. Po koncertu je slavni športnik namreč povedal, da je bil precej razočaran, saj pevke ni uspel spoznati. 

Hitro pozabil na bivšo Taylor Swift, ljubezen našel v gotski vplivnici
Preberi še
Hitro pozabil na bivšo Taylor Swift, ljubezen našel v gotski vplivnici

"Malo sem bil razočaran, ko sem izvedel, da Taylor niti pred niti po koncertu ne govori z nikomer, saj mora paziti na svoj glas za vseh 44 pesmi, ki jih zapoje," je takrat povedal Travis in dodal: "Če se spoznate na koncerte Tyalor Swift, potem veste, da obstajajo zapestnice prijateljstva in prejel sem jih cel kup, zato sem tudi sam želel Taylor Swift podariti eno izmed zapestnic z mojo številko."

Taylor Swift in Travis Kelce - govorice o romanci.
Taylor Swift in Travis Kelce - govorice o romanci.FOTO: Profimedia

Zgodba se je nadaljevala meseca septembra, ko je anonimni vir za medije razkril, da se Taylor in Travis pogovarjata, vendar nista še uradno par

Le dva dni pozneje so v intervjuju za NFL Travisa vprašali, ali je res, da je želel dati Taylor Swift svojo številko, on pa je podal precej zanimiv odgovor.

"Rekel sem, kar sem rekel. In mislil sem, kar sem rekel, ko sem to rekel. In veste kaj, tako je. Ne bom govoril o svojem osebnem življenju. Vem, kaj pisci želite slišati, in vem, da želite slišati več o tem in ne bom vam dal ničesar," je skrivnostno povedal, kot da nekaj zanimivega in sočnega prikriva. 

Zato te dni ves svet govori o priljubljeni zvezdnici
Preberi še
Zato te dni ves svet govori o priljubljeni zvezdnici

Vprašali so ga tudi, ali ga je po koncertu Taylor le kontaktirala, ta pa na vprašanje ni želel odkrito odgovoriti.

Teden pozneje so se mediji obrnili na Travisovega brata, Jasona, ki so ga v jutranji oddaji  povprašali o skrivnostnem razmerju njegovega brata.

"V resnici ne vem, kaj se dogaja v Travisovem ljubezenskem življenju," je dejal in dodal:  "Poskušam ohraniti 'njegov posel kot njegov posel' in se izogibati temu svetu. Toda glede na to, mislim, da mu gre odlično in mislim, da je vse to 100-odstotno res, in upam, da bo zadeva uspela. Ne, jaz sem hecam se, ne vem kaj se dogaja."

Taylor Swift je na tekmi zagreto navijala za Travisa.
Taylor Swift je na tekmi zagreto navijala za Travisa.FOTO: Profimedia

Taylor obišče njegovo nogometno tekmo

20. septembra se Travis končno opogumi in razkrije malce več podrobnosti o tem, kaj se dogaja med njima. Povedal je, da je 'vrgel žogo na njeno igrišče' in da jo je videl stati na odru Arrowheada (stadino ameriškega nogometa v Kansasu), nato pa ji je namignil, da je zdaj morda čas, da pride ona pogledati njega, kako igra na omenjenemu stadionu.

24. septembra je le prišel dolgo pričakovani dan. Taylor Swift se je namreč pridružila njegovi družini na tribuni, kjer je glasno navijala skupaj z njegovo mamo po imenu Donna. Če to ni potrditev, da sta skupaj, ne vemo, kaj je.

Taylor Swift in Travisova mama Donna zagreto navijata.
Taylor Swift in Travisova mama Donna zagreto navijata. FOTO: Profimeda

Po ne tako zelo napeti tekmi, njegova ekipa je namreč zmagala z veliko prednostjo, sta se skupaj odpeljala v njegovem avtomobilu ...

Nekateri tuji mediji poročajo celo, da je Travis po tekmi zaprl celotno restavracijo, tja pa je povabil svoje novo dekle, družino in soigralce, da so lahko skupaj proslavili to sladko zmago. 

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Taylor Swift na podelitvi MTV VMAs očarala v črni obleki.
Taylor Swift na podelitvi MTV VMAs očarala v črni obleki.FOTO: Profimedia
Gesta, s katero naj bi potrdila razpad zveze
Preberi še
Gesta, s katero naj bi potrdila razpad zveze
O slavnem igralcu nastala pesem, za katero si želi, da je ne bi bilo
Preberi še
O slavnem igralcu nastala pesem, za katero si želi, da je ne bi bilo

Vir: eu.usatoday.com, independent.co.uk

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493