Zadovoljna.si
Celine Dion - naslovna

Trači

Celine Dion objavila čustveno sporočilo

M. A.
20. 03. 2020 17.49
0

Zaradi koronavirusa smo bili vsi prisiljeni spremeniti in prilagoditi svoje načrte, nobena izjema pa niso tokrat niti slavni, ki morajo odpovedovati svoje nastope in koncerte. Enako je storila tudi Celine Dion, ki je ob tem objavila čustveno sporočilo.

Nekateri glasbeniki do zadnjega upajo, da se bo pandemija koronavirusa le umirila in izzvenela in tako odpovedujejo koncert po koncert, spet drugi so sprejeli preventivne ukrepe in odpovedali celotne turneje. Vse glasnejše so tudi govorice, da bodo glasbeniki, ki so nameravali v kratkem izdati težko pričakovane albume, med drugim Dua Lipa in Lady Gaga, prestavili celo izide novih albumov. Celine Dion se je po smrti mame pred kratkim podala nazaj na turnejo, s katero predstavlja svoj najnovejši album Courage, od septembra pa do marca pa je obiskala domačo Kanado in številne ameriške zvezne države, zdaj pa se je ustavilo. Zaradi koronavirusa je bila tudi sama prisiljena prestaviti kar nekaj koncertov, ob tem pa je objavila čustveno sporočilo.

Celine Dion s svojim videzom ukradla vso pozornost
Preberi še
Celine Dion s svojim videzom ukradla vso pozornost

'Upam, da dobro pazite nase in druge v teh težkih časih. Sama sem doma, obdana z družino, in vsi delamo vse, kar je treba, da ostanemo varni in zdravi. Moje misli in molitve so namenjene vsem tistim, ki so izgubili svoje bližnje, tistim, ki so bolni, in tistim, ki jih je nastala situacija pahnila v težke čase. Želim vam moč in pogum ter upam, da pozitivne in dobre novice, ki nam bodo vrnile normalno življenje, prihajajo kmalu. Bolj kot kadarkoli prej si želim, da bi v glasbi našli tolažbo, moč in zdravje. Bodite prijazni drug do drugega in pazite nase. Vsi smo na istem,' je zapisala.

Celine Dion je ob izbruhu pandemije koronavirusa, zaradi česar je odpovedala tudi številne koncerte, objavila čustveno sporočilo.
Celine Dion je ob izbruhu pandemije koronavirusa, zaradi česar je odpovedala tudi številne koncerte, objavila čustveno sporočilo.FOTO: Profimedia

Celine je zadnji koncert izpeljala 8. marca, odpovedala pa je vse preostale marčevske in aprilske datume. Zaenkrat tako namerava nazaj na pot 21. maja, ko je tudi sicer nameravala obiskati Evropo, v sklopu evropske turneje pa bo junija obiskala Zagreb. Odpovedani datumi ameriške turneje naj bi dobili nadomestne termine, a ti zaenkrat še niso znani. Zagotovo je trenutno vsem, tudi Celine, najpomembnejše, da se situacija s koronavirusom umiri in se življenje vrne na stare tirnice.

Tako čas v karanteni preživljajo znani Slovenci
Preberi še
Tako čas v karanteni preživljajo znani Slovenci
Celine Dion namerava poleti turnejo nadaljevati v Evropi.
Celine Dion namerava poleti turnejo nadaljevati v Evropi.FOTO: Profimedia
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493