Zadovoljna.si
34-letni igralec Can Yaman

Trači

Turški igralec očaral s svojo izklesano postavo

Zadovoljna.si
11. 11. 2023 05.00
0

Turški zvezdnik Can Yaman je nedavno sodeloval pri snemanju italijanske serije, kjer je še posebej izstopal zaradi svoje izklesane postave. Svojo kariero je zaznamoval z mnogimi vlogami v turških in italijanskih nadaljevankah, prejel pa je številne mednarodne nagrade. Igralec zelo redko deli svoje osebno življenje z javnostjo.

Turški igralec Can Yaman je bil nedavno opažen med snemanjem drugega dela italijanske serije Viola Come Il Mare na Siciliji. Fotografi so ujeli 34-letnega zvezdnika med snemanjem prizorov v morju, kjer je vse navdušil s svojo izklesano postavo. 

Turški zvezdnik se je v filmsko zgodovino zapisal z mnogimi vlogami v turških in italijanskih nadaljevankah. Za svoje vloge je prejel mnoge mednarodne nagrade, vključno z nagrado za najboljšega tujega igralca leta 2019 in več italijanskih nagrad, kot je tudi nagrada za najboljšo televizijsko osebnost leta 2021.

34-letni igralec Can Yaman
34-letni igralec Can YamanFOTO: Profimedia
Can Yaman  opažen med snemanjem na Siciliji
Can Yaman opažen med snemanjem na SicilijiFOTO: Profimedia

Zvezdnik redko deli svoje osebno življenje z javnostjo. Leta 2019 se je razšel s 31-letno zaročenko, italijansko novinarko Diletto Leotto. Po poročanju revije Sun je Leotta v televizijskem intervjuju dejala, da je bila njuna zveza hitra in lepa. "Rada delim svoje življenje, vendar je za zaslonom resnično življenje, v katerem je bilo zelo težko ohraniti vso intimnost," je zaupala nekdanja zaročenka.

Med drugim pravi, da ravno poklic igralca ustvari neko mnenje o osebi, saj ljudje ne znajo ločiti osebe od lika. "Zapleteno je, ko se slučajno zaljubiš v tako slavnega moškega. Zaradi njegovega odnosa nisem mogla več zdržati, bilo je zelo težko," je priznala 32-letna zvezdnica.

Can Yaman
Can YamanFOTO: Profimedia

Vse oboževalke igralca Cana Yamana si lahko na VOYO ogledate turški nadaljevanki Svojeglava ljubezen in Gospod Napačni.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Novembrske novosti na VOYO, ki jih ne smete spregledati
Preberi še
Novembrske novosti na VOYO, ki jih ne smete spregledati

 

Osma sezona Ja, Chef! že na VOYO!
Preberi še
Osma sezona Ja, Chef! že na VOYO!

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493