Ugodno oddam sina: Preobrazba, ki vas bo pustila odprtih ust

J.V.
12.02.2021, 6:00
5
Se spomnite Samante Kiš, ki se je v šovu Ugodno oddam sina borila za srce Bruna Filipovića? 20-letnica se je po odhodu iz šova odločila, da je čas za spremembo, s svojim novim videzom pa marsikoga pustila odprtih ust.

"Jaz sem Samanta Kiš, stara sem 20 let, prihajam iz Slatine. Končala sem trgovsko šolo,"se je v šovu Ugodno oddam sina predstavila kandidatka, ki se je borila za srce Bruna Filipovića

Samanta Kiš
Samanta KišFOTO: POP TV

Samantina največja ljubezen v življenju so živali in v šovu je priznala, da jih ima raje kot ljudi, ki prikrivajo svoje mnenje. Dodala je, da se odpre le ljudem, ki so si priborili njeno zaupanje, po značaju pa je trmasta in impulzivna. Bruna ji, kot kaže, ni uspelo osvojiti, saj jo je izločil, Samanta pa je priznala, da ji ni bilo vseeno, ko se je morala posloviti. Sicer verjame, da mora oseba, ki je po naravi sramežljiva in zadržana, prebuditi zanimanje v osebi, ki je prava. 

"Žal mi je, ker sem izpadla in ker ne bom nadaljevala te poti, ampak z drugimi se je malo bolje ujel. To me ne moti. Naj zmaga ljubezen. Med nama se ni razvila,"je dejala. No, Bruno pa zdaj zagotovo obžaluje, da jo je tako hitro poslal domov. Samanta je namreč po šovu postala neprepoznavna.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Poleg tega, da je spremenila frizuro in je zdaj črnolaska, si je očitno omislila tudi nekaj lepotnih popravkov, izgubila pa je tudi nekaj odvečnih kilogramov. Ob pregledu fotografij, ki jih deli na družbenih omrežjih, je težko verjeti, da gre za isto osebo. 

Ne zamudite pestrega dogajanja v šovu Ugodno oddam sina nocoj ob 20.45 na POP TV, zamujene epizode 1. in 2. sezone pa vas čakajo na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke