Zadovoljna.si
Josip in Natali

Trači

Tako se je končala zgodba med Josipom in Natali

M. A.
26. 02. 2021 21.45
2

V nocojšnjem finalu druge sezone priljubljenega hrvaškega resničnostnega šova Ugodno oddam sina se je Josip Kotlar predstavil v povsem drugačni luči, kot smo ga bili vajeni doslej. Če je v preteklih epizodah veljal za igralca in pogumnega osvajalca, ki je večkrat izrazil željo, da se ženske zanj borijo, je v finalu vse karte stavil na Natali Lauc. Finalno odločitev je kot kavalir prepustil njej, priznal pa, da druge zanj ni in da se ne bo nehal boriti zanjo.

Josip Kotlar je presenetil, ko je priznal, da je Natali Lauc prava in edina izbira zanj že od prvega dne in da so bile vse druge kandidatke zanj le igra. Da misli resno, je Natali pokazal tudi na tak način, da ji je svoja čustva priznal pred končno odločitvijo, njej pa pustil možnost, da odide, če sama ne misli resno. ''Če ne pride, se ne bom nehal boriti zanjo. Zame ni nobene druge, ali pride ona ali pa grem sam domov,'' je dejal takrat. Natali ga je sicer malce pustila na trnih, a je nato vseeno prišla pred oltar. Zaljubljenca sta se strinjala, da med njima obstaja velika iskrica, ki ima potencial, da se razplamti v ogenj, a da ji morata dati čas, predvsem pa se spoznati zasebno in brez kamer. Prstan sta vzela s seboj kot ''možnost, da se kaj razvije''.

Barbara (LPD) presenetila z novim videzom
Preberi še
Barbara (LPD) presenetila z novim videzom

Josip in Natali sta po koncu snemanja šova res nekaj časa preživela skupaj in se tako bolje in predvsem v miru spoznala. Čas, ki sta ga namenila drug drugemu, pa jima je žal pokazal, da v življenju nimata enakih prioritet. ''V trenutku, ko je prišla pred oltar, sem v sebi začutil veliko srečo in moč. Kot da je vse možno. Tudi če ne bi prišla, me ne bi bilo sram, bi pa se naučil velike življenjske lekcije,'' je za hrvaške medije povedal Josip, ki je priznal tudi, da se je njuna ljubezen žal končala. ''Res sva poskusila in kar nekaj mesecev sva bila skupaj, a ta čas nama je pokazal, da na svet ne gledava enako in da ne spadava skupaj. Vseeno sva poskusila in veva, zakaj ni šlo,'' je še razkril Josip, ki se danes še naprej ukvarja z manekenstvom in treningi, z ljubeznijo pa se ne obremenjuje, saj verjame, da bo prišla, ko bo zanjo pravi čas.

Ljubezenska zgodba Josipa in Natali se je po nekaj mesecih končala.
Ljubezenska zgodba Josipa in Natali se je po nekaj mesecih končala.FOTO: POP TV

Kako so končali ostali pari druge sezone šova Ugodno oddam sina?

Medtem ko sta se Matej in Karla že pred oltarjem dogovorila, da nadaljujeta le kot prijatelja, pa se je zdelo, da Ivan in Petra le stojita pred začetkom lepe ljubezenske poti, a se tudi ta ni uresničila. ''Preveč sva si različna, da bi lahko to delovalo, zato sva se odločila, da končava. Še vedno sem samski, res pa je, da me zdaj opazi veliko več deklet in marsikatera se mi tudi približa ter ogovori prav zaradi šova,'' je Ivan priznal hrvaškim medijem. 

Ljubezen pa je ugasnila tudi med Brunom in Martino. Spomnimo, da si je ona od njega obetala veliko več in je celo pričakovala prstan, zato je bilo najbrž še toliko težje, ko se po šovu sploh nista več videla, kot je priznal Bruno. ''Videla sva se, a sama nisva bila, tako da o naju kot o paru sploh nisva govorila. Ostalo je zgolj pri skupni kavi. Vseeno ne bi spreminjal ničesar, saj se mi zdi, da sem sprejemal prave odločitve,'' je hrvaškim medijem še povedal Bruno, ki je zdaj presenetil s spremembo svojega videza

Bruno (Ugodno oddam sina) je danes videti povsem drugače
Preberi še
Bruno (Ugodno oddam sina) je danes videti povsem drugače
Vsi štirje kandidati druge sezone šova Ugodno oddam sina so po koncu snemanja ostali praznih rok.
Vsi štirje kandidati druge sezone šova Ugodno oddam sina so po koncu snemanja ostali praznih rok.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493