Zadovoljna.si
Julia Fox

Trači

Zvezdnica v stanovanju čuti prisotnost duha

M.S, Zadovoljna.si
28. 01. 2024 05.00
0

Ameriška zvezdnica Julia Fox je v nedavnem intervjuju razkrila, da v svojem newyorškem domu doživlja nadnaravne pojave. Zaznala je prisotnost ženskega duha po imenu Beauty, ki naj bi skrbel za njo in njenega sina. S sinom sta v spodnjem nadstropju odkrila tudi svetišče za duha.

Ameriška zvezdnica Julia Fox je nedavno v intervjuju za revijo Vulture priznala, da ima v svojem domu v New Yorku nadnaravnega sostanovalca. 33-letna zvezdnica je opazila, da ima doma nezemeljsko energijo. Razkrila je, da sta se lansko leto s sinom preselila v novo stanovanje in kmalu zatem ju je pričakalo veliko presenečenje. Ko sta se odpravila v spodnje nadstropje, sta našla že postavljeno svetišče za duha, ki je nekoč prebival tam.

Julia Fox
Julia FoxFOTO: Profimedia
Kanye West je želel spremeniti prsi svoje nekdanje punce
Preberi še
Kanye West je želel spremeniti prsi svoje nekdanje punce

"Že preden sem sploh videla svetišče, sem vedela, da me v to hišo privlači nek duh. Vsakič, ko sem bila doma ob polni luni, sem čutila čarobno, mistično in nadnaravno energijo." Foxova je priznala, da gre za duha ženskega spola, ki ji pravi Beauty. Ena izmed njenih ključnih nalog pa je skrb za zvezdnico in njenega 2-letnega sina Valentina. "Ona je matriarhinja doma in pazi na naju. Verjamem v razsežnosti," je dodala.

Julia Fox skupaj s sinom po imenu Valentino.
Julia Fox skupaj s sinom po imenu Valentino.FOTO: Profimedia
Julia Fox: 'Ko spimo, miši pridejo ven in poberejo drobtine'
Preberi še
Julia Fox: 'Ko spimo, miši pridejo ven in poberejo drobtine'

Najbolj zanimivo pa je ravno to, da se je podobna zgodba odvila v njeni novi vlogi v filmu Presence, kjer družina v svojem domu odkrije duhove. Julia je svojo odmevnejšo slavo dosegla v kratkotrajnem razmerju s Kanyejem Westom pred dvema letoma. "Ne dobivam več toliko ponudb, kot sem jih prej. Ko sem dosegla to stopnjo slave, sem se začela srečevati s številnimi izgubami sodelovanja," je Foxova priznala v intervjuju na podcastu Emily Ratajkowski.

33-letna zvezdnica Julia Fox
33-letna zvezdnica Julia FoxFOTO: Profimedia
Vsi govorijo o njeni 'obleki', ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj
Preberi še
Vsi govorijo o njeni 'obleki', ko jo boste videli, boste razumeli, zakaj

Foxova je nedavno še bolj poudarila pomen praznovanja ženskega telesa na način, ki ne seksualizira telesa. Zvezdnica je izpostavila, da so njene provokativne stilistične izbire včasih napačno razumljene kot izrazito erotične, s čimer pa se sama ne strinja. Več informacij lahko najdete v spodnjem članku.

Slavna lepotica razkrila, kako pogosto ima spolne odnose
Preberi še
Slavna lepotica razkrila, kako pogosto ima spolne odnose
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir:  Daily Mail in Vulture.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368