Zadovoljna.si
franko bajc

Oddaje

Zvezde plešejo: Seksi Franko Bajc se uči biti seksi

M. A.
29. 03. 2019 06.35
1

Čeprav ste ga prav bralke portala Zadovoljna.si ob koncu lanskega leta oklicale za najbolj seksi znanega Slovenca, se Franko Bajc šele zdaj uči, kako biti seksi. Po nedeljski oddaji šova Zvezde plešejo, v kateri je šov nepričakovano zapustil Gregor Poljanec Kirsch, se druga polovica tekmovalcev še bolj zaveda, da nihče ni varen, zato v plesnih studiih pridno brusijo pete in se neumorno pripravljajo na nedeljski nastop. Tokrat bo s Svetlano Cigoj znova nastopil Franko, ki pa mu latinskoameriški plesi povzročajo nemalo težav.

Lani je brez težav odnesel zmago v resničnostnem šovu Kmetija, a kaj ko Franko Bajc tam ni potreboval miganja z boki in seksi zapeljevanja. Svojega telesa se vsekakor dobro zaveda in ga obvlada, saj vsakodnevno trenira v fitnesstudiu, a gibi pri cha-cha-cha-ju so vendarle povsem drugačni kot dviganje uteži.

Franko je v Kmetiji večkrat odvrgel oblačila.
Franko je v Kmetiji večkrat odvrgel oblačila.FOTO: POP TV

Pokukali smo v plesno dvorano, kjer se Franko in Svetlana Cigoj pripravljata na nedeljski nastop, Svetlana pa je prve ure vaje izkoristila za to, da bi se Franko bolj zavedal svojega telesa. V videu preverite, kako ga je učila seksi miganja z boki in kroženja s telesom. Franko se je prvič zavrtel na takte dunajskega valčka, sodnike pa je pozitivno presenetil; Nika Ambrožič Urbas ga je opisala kot luštkanega telička, za katerega je sicer poudarila, da ne sme postati telečja pečenkaKatarina Venturini pa je njegov valček ocenila kot ritmično zelo natančen, pohvalila pa je tudi njegove dovršene pozicije. Na koncu sta osvojila dvajset točk in se uvrstila na 3. mesto.

Seksi fant Špele Grošelj se prvič v življenju lahko zabava
Preberi še
Seksi fant Špele Grošelj se prvič v življenju lahko zabava
Franko in Svetlana sta z dunajskim valčkom osvojila 20 točk in se uvrstila na 3. mesto.
Franko in Svetlana sta z dunajskim valčkom osvojila 20 točk in se uvrstila na 3. mesto.FOTO:

Da ne smeta zaspati na lovorikah, je dokazalo prvo nedeljsko izločanje, ko je šov zapustil Gregor Poljanec Kirsch. Na njegov odhod se je posebej čustveno odzvala njegova partnerica Špela Grošelj, to nedeljo ob 20.00 pa bo na POP TV še en par zaplesal zadnjič. Poleg Franka in Svetlane bodo nastopili še Tinkara Fortuna in Aleksej Rubcov, Tina Gorenjak in Miha Vodičar, Tanja Žagar in Arnej Ivkovič, Boris Kopitar in Nina Gerič ter Igor Mikić in Valeriya Musina.

Franka ste bralke portala Zadovoljna.si sicer lani izbrale za najbolj seksi znanega Slovenca leta 2018. Kaj je o tem nazivu povedal Franko, si lahko preberete TUKAJ, je pa Franko zaradi sodelovanja v šovu Zvezde plešejo sprejel še eno veliko žrtev. Za čas tekmovanja se je odločil odpovedati fitnesu, še pred tem pa na Instagramu delil vročo fotografijo.

6 najbolj seksi fotografij Franka iz Kmetije
Preberi še
6 najbolj seksi fotografij Franka iz Kmetije
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375