Zadovoljna.si
Brad Pitt in Angelina Jolie

Trači

VIDEO: Hollywoodske ločitve, ki so šokirale svet

J.V.
30. 01. 2018 10.56
1

V zadnjih nekaj letih nas je z novico o ločitvi šokiralo kar nekaj hollywoodskih parov. Brad Pitt in Angelina Jolie, Ben Affleck in Jennifer Garner, Gwen Stefani in Gavin Rossdale, ... Vsi so veljali za par z zakonom, ki ga ne morejo uničiti niti tabloidi in slava, a se je na koncu izkazalo, da temu ni tako. Odvisnosti in afere so eden izmed najbolj pogostih razlogov za ločitev v Hollywoodu, ta pa je pogosto v znamenju pranja umazanega perila v javnosti.

V vsakem partnerskem razmerju pridejo trenutki, ko je ljubezen postavljena na preizkušnjo, posebej, ko mine tista prva zaljubljenost z vsemi srčki, ljubčki in sladkorčki vred. A jasno je, da v takih primerih ne bi smeli takoj vreči puške v koruzo. Na odnosu je namreč potrebno delati. Veliko delati in ga zgraditi v topel, prijeten dom.

Vsekakor pa obstajajo situacije, ki jasno nakazujejo, da nima več smisla, da bi ljubezen umetno ohranjali pri življenju – in da je najboljša rešitev iskren pogovor, po katerem bosta oba vpletena šla svojo pot. In tako je bilo tudi v primeru številnih hollywoodskih parov, ki so se po več letih skupaj odločili za ločitev.

Omeniti velja razhod slavne smučarke Lindsey Vonn in golfista Tigra Woodsa, še danes se veliko govori  o ločitvi Bena Afflecka in Jennifer Garner, še nekaj časa pa bo trajalo, da se svet sprijazni z razhodom Brada in Angeline.

Več o slavnih ločitvah, ki so se končale s pranjem umazanega perila v javnosti, pa si poglejte v videu!

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375