Vsi govorijo o njenem sinu. Ko ga boste videli, vam bo jasno, zakaj!

J.V.
30.03.2020, 10:53
2
Njegova starša sta v devetdesetih letih veljala za enega izmed najbolj slavnih parov na svetu. Ona je bila zvezda romantičnih komedij, on pa uveljavljen igralec. Njuna ljubezenska zgodba se je začela leta 1988 med snemanjem filma in leta 1992 se jima je rodil sin Jack. Čeprav sta bila sprva proti temu, da se tudi on poda v igralske vode, sta njegovo odločitev kasneje sprejela.

Po nekaj letih zakona sta se ločila.
Po nekaj letih zakona sta se ločila.FOTO: Profimedia

Govorimo seveda o Meg Ryan in Dennisu Quaidu, ki sta se po nekaj letih zakona ločila, še danes pa ju veže njun sin Jack, ki ima sedaj 27 let."Zavedam se tega, da zaradi slavnih staršev nisem imel normalnega otroštva," praviJack Quiad in doda, da sta bila kljub temu zanj v prvi vrsti mama in oče, in ne filmski zvezdi.

Jack se je tudi sam že pred leti odločil podati po stopinjah svojih staršev in zajadral v igralske vode. Čeprav ga danes podpirata, pa Meg in Dennis sprva nista bila navdušena nad njegovo željo. Še več, avdicije sta mu prepovedala dokler ne postane polnoleten."Tudi, če moja starša ne bi bila igralca, bi se jaz odločil za to,"je povedal za US Weekley. 

Prvo priložnost, da se spozna s svetom filma, je dobil leta 2012, ko je zaigral v prvem delu Iger lakote, kasneje pa dobil vlogo tudi v nadaljevanju. Sledile so vloge v filmih, kot je 'Logan Lucky', sodelovanje v seriji 'Vinyl', nato pa je sledila glavna vloga v seriji 'The boys'. 

Po svojih slavnih starših pa ni podedoval le talenta za igranje, ampak tudi lepoto. Ko gre za vprašanje, komu je Jack bolj podoben, mami ali očetu, so mnenja pogosto deljena. Nekateri so prepričani, da je izrezana slika očeta, spet drugi pa menijo, da je zelo podoben Meg. "Nekateri vidjo mamo, drugi očeta. To je kot optična iluzija," pravi Jack, ki je zadnja tri leta v zvezi z igralko Lizzy McGroder. 

Komu je bolj podoben?
Komu je bolj podoben?FOTO: Profimedia