Zadovoljna.si
Wendy Williams

Trači

Slavna voditeljica hudo zbolela, njena družina ne ve, kje je

M.S, Zadovoljna.si
26. 02. 2024 05.00
0

Družina nekdanje priljubljene voditeljice Wendy Williams je razkrila, da se je njeno življenje v zadnjih letih sprevrglo v nočno moro, saj je bila diagnosticirana s frontotemporalno demenco in progresivno afazijo. Williamsova trenutno živi v zdravstveni ustanovi, kjer je nedosegljiva svojim družinskim članom. Hkrati se približuje izid dokumentarnega filma, ki bo razkril njene zdravstvene boje v zadnjih letih.

Družina nekdanje priljubljene voditeljice Wendy Williams je v novi izdaji revije People razkrila, kako se je njeno življenje v zadnjih letih sprevrglo v nočno moro. Ekipa zvezdnice je v novem sporočilu za javnost sporočila, da ima zvezdnica diagnozo frontotemporalne demence in primarne progresivne afazije

Žalostni razlog, zakaj verjetno nikoli več ne bo pela
Preberi še
Žalostni razlog, zakaj verjetno nikoli več ne bo pela

V izjavi je navedeno, da je bila diagnoza postavljena lansko leto. Ekipa se je odločila, da bo novico sporočila, ker želijo popraviti mnoge netočne in škodljive govorice o njenem zdravju.

Wendy Williams
Wendy WilliamsFOTO: AP
Bruceu Willisu je za valentinovo pripravila ganljivo presenečenje
Preberi še
Bruceu Willisu je za valentinovo pripravila ganljivo presenečenje

V kratkem bo sledil izid težko pričakovanega dokumentarnega filma Kje je Wendy Williams, ki bo predstavil skoraj dve leti življenja po zaključku snemanja njene pogovorne oddaje Wendy Williams Show. Med drugim bodo predstavili tudi njen boj z zlorabo alkohola in duševnimi težavami. Iz družine so sporočili, da jo je izguba njene oddaje popolnoma vrgla iz tira in zlomila.

Wendy je diagnosticirana s frontotemporalno demenco in progresivno afazijo
Wendy je diagnosticirana s frontotemporalno demenco in progresivno afazijoFOTO: Profimedia
Družina Brucea Willisa združena v boju proti hudi bolezni
Preberi še
Družina Brucea Willisa združena v boju proti hudi bolezni

Od aprila 2023 je praktično nedosegljiva svojim družinskim članom in živi v zdravstveni ustanovi. Njena sestra, nečakinja in brat so v intervjuju razkrili, da ne vedo, kje je Williamsova, saj jo lahko obišče le skrbnik, ki ga imenuje sodišče. Prav tako pa lahko z njo govorijo po telefonu samo v primeru, če se sama odloči, da bi jih rada slišala.

Tudi v preteklosti je zvezdnica javno spregovorila o svojem boju z avtoimunsko motnjo Gravesovo boleznijo in limfedemom. V preteklih letih so mnogi oboževalci postali zaskrbljeni, saj je voditeljica pokazala, da izgublja sposobnosti obdelave informacij, zlasti ko je začela izgubljati besede ali se nerodno obnašati.

Približuje se izid njenega dokumentarnega filma, kjer bo predstavljena njena zdravstvena borba
Približuje se izid njenega dokumentarnega filma, kjer bo predstavljena njena zdravstvena borba FOTO: Profimedia
Huda diagnoza za vedno spremenila življenje znane glasbenice
Preberi še
Huda diagnoza za vedno spremenila življenje znane glasbenice

Prav tako so v začetku leta 2022 zamrznili njene račune, saj je njen finančni svetovalec izrazil skrb zaradi morebitne prekomerne porabe. Banka je uspešno vložila peticijo, da se zvezdnici dodeli začasno finančno skrbništvo zaradi nevarnosti finančnega izkoriščanja zaradi kognitivnih težav. V dokumentarnem filmu pa bo tudi razkrita zgodba, kako je njen skrbnik ukradel denar.

Zaradi finančnih prepirov se je zvezdnica za nekaj časa preselila v Miami, kjer je živela s 23-letnim sinom Kevinom Hunterjem Juniorjem, ki si ga deli z bivšim možem Kevinom Hunterjem. Sin se je trudil pri vzpostavitvi pravilne prehrane ter ji tudi pomagal pri vajah z njenim trenerjem. 

Po diagnozi so se pojavile tudi finančne težave zaradi izkoriščanja na račun njene bolezni
Po diagnozi so se pojavile tudi finančne težave zaradi izkoriščanja na račun njene bolezniFOTO: Profimedia
Najlepša ženska na svetu se bori z resno boleznijo
Preberi še
Najlepša ženska na svetu se bori z resno boleznijo

V začetku leta 2022 so hollywoodskemu igralcu Bruceu Willisu diagnosticirali afazijo, nato pa še frontotemporalno demenco. Če želite izvedeti, kako se njegova družina spopada s to hudo boleznijo, ne spreglejte spodnjega članka.

Bruce Willis: 'Ne vedo, koliko časa mu je še ostalo'
Preberi še
Bruce Willis: 'Ne vedo, koliko časa mu je še ostalo'

Kakšni so najzgodnejši znaki demence? Kakšni so najnovejši obeti glede zdravljenja? Kaj lahko vsi naredimo za preventivo? O tem smo se pogovarjali z vodjo Centra za kognitivne motnje na Nevrološki kliniki UKC Ljubljana, doc. dr. Milico Gregorič Kramberger, dr. med. Več si lahko preberete v spodnjem članku.

Kaj je dobro vedeti o demenci?
Preberi še
Kaj je dobro vedeti o demenci?
Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: People,  Daily Mail,  Billboard in BBC.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368