Zadovoljna.si
Will Smith in Jada Pinkett Smith

Trači

Znani par šokiral z novico, da je v resnici ločen že 7 let

N. Č.
12. 10. 2023 09.18
0

Svet je šokirala Jada Pinkett Smith, ki je pred kratkim razkrila, da z možem Willom Smithom že od leta 2016 živita "popolnoma ločeni življenji".

Jada Pinkett Smith je povedala, da par ni želel javno naznaniti svoje ločitve, ker še "nista pripravljena, saj še vedno poskušata ugotoviti, kako biti v partnerstvu". "Kako to predstaviva ljudem?" se sprašuje Jada in dodaja, da tega do sedaj še nista ugotovila, čeprav o tem razmišljata že sedem let. 

Will in Jada Smith – sedem leta sta igrala zaljubljen par, čeprav sta živela popolnoma ločeni življenji.
Will in Jada Smith – sedem leta sta igrala zaljubljen par, čeprav sta živela popolnoma ločeni življenji. FOTO: Profimedia

Jada Pinkett Smith in Will Smith sta sicer poročena že od leta 1997, in čeprav že sedem let živita popolnoma ločeni življenji, Pinkett Smithova dodaja, da zakonsko nista ločena.

K razdoru med njima je pripomoglo veliko različnih stvari, pravi Pinkett Smithova in dodaja, da sta se močno trudila težave med njima razrešiti, a do leta 2016 sta bila oba že preveč izčrpana, da bi se še naprej aktivno trudila reševati svoj odnos in zakon. 

"Mislim, da sva oba živela v svojih fantazijah in bila prepričana o tem, kakšna bi morala biti druga oseba, kljub temu pa še vedno ugotavljava, kaj točno je šlo narobe," je še povedala Jada, hkrati pa dodala, da je nekoč obljubila, da nikoli ne bo razloga, da bi se z Willom ločila. 

"Obljubila sem si, da nikoli ne bo razloga, da se ločiva. Vse bova prebrodila. In te obljube preprosto nisem mogla prelomiti," je še povedala o svoji obljubi. 

Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44
Preberi še
Ko sta se spoznala, je bil star 18 let, njegova bodoča žena pa 44

Will Smith in Jada Pinkett Smith – zveza

Zvezdnika sicer že dolgo časa veljata za precej kontroverzen par, Jada Pinkett-Smith naj bi imela celo štiri leta in pol trajajočo afero s sinovim prijateljem in pevcem po imenu August Alsina, s skoki čez plot pa so že večkrat povezovali tudi njenega moža.

Jada je v preteklosti večkrat poudarila, da imata z Willom tako imenovan 'svoboden zakon'. "Willu sem od nekdaj govorila, da lahko počne, kar ga je volja, dokler se lahko pogleda v ogledalo in je zadovoljen s tem, kar vidi. Konec koncev je Will sam svoj moški. Jaz sem sicer njegova partnerica, a on je sam svoj moški. Sam se mora odločiti, s kom želi biti. Ni na meni, da to naredim namesto njega. In obratno," je povedala, Will pa je dodal, da Jada v resnici nikoli ni verjela v konvencionalen zakon, saj tudi mnogi njeni družinski člani niso imeli konvencionalne zveze

Partnerka Zlatana Ibrahimovića razkrila, zakaj se noče poročiti
Preberi še
Partnerka Zlatana Ibrahimovića razkrila, zakaj se noče poročiti

"Drug drugemu dajeva zaupanje in svobodo s prepričanjem, da se mora vsak znajti po svoje. In zakon za nas ne sme biti zapor. In nikomur ne predlagam najine poti. Toda izkušnje in svoboda, ki sva jih dala drug drugemu, skupaj z brezpogojno podporo, so zame najvišja definicija ljubezni," je še pred leti samozavestno povedal Will, zdaj pa se zdi, da 'odprti zakon' tudi v njunem primeru morda ni bila ravno najboljša odločitev. 

Jada in Will z družino
Jada in Will z družinoFOTO: Profimedia

Leto življenja (Life in a Year)

V igralske vode se je podal tudi njun sin Jaden, spremljate pa ga lahko kateri koli dan v tednu na VOYO. Jaden namreč igra v romantični drami Leto življena (Life in a Year).

Gre za prvi hollywoodski film slovenskega režiserja Mitje Okorna, v katerem poleg Jadna Smitha nastopata še Cara Delevingne in Cuba Gooding Jr. Čustveno nabita drama govori o 17-letnem Darynu, ki se zaljubi v ognjevito in spontano Isabelle, ki pa je neozdravljivo bolna. Pred seboj ima le še leto življenja, zato se Daryn zaveže, da bosta v času, ki ji je preostal, doživela vse, kar bi sicer v skupnem življenju.

Mailing

Zadovoljne e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Film Leto življenja vas čaka na VOYO!
Film Leto življenja vas čaka na VOYO!FOTO: POP TV
'Plus size' ženska zahteva, da v hotelih razširijo hodnike
Preberi še
'Plus size' ženska zahteva, da v hotelih razširijo hodnike

Vir: edition.cnn.com, glossy.espreso.co.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493