Zadovoljna.si
Kanye West in Kim Kardashian

Trači

Z ločitvijo Kim in Kanyeja že služijo

M. A.
06. 06. 2020 07.00
4

Ko se je pred leti Kim Kardashian po le 72 dneh zakona odločila za ločitev od košarkaša Krisa Humphriesa, je marsikdo menil, da bo zvezdnica le še ena v dolgi vrsti tistih, ki skačejo iz zakona v zakon. A raper Kanye West je to spremenil; dobivati sta se začela kmalu po njeni odmevni ločitvi, že naslednje leto dobila prvega otroka, nato pa sta se še poročila. Zdaj pa so vse glasnejše govorice, da v zakonu škripa, nekateri pa na podlagi tega že pošteno služijo.

Pred dobrim tednom sta Kim Kardashian in Kanye West praznovala že šesto obletnico poroke, a vse glasnejše so govorice, da naj bi v njunem zakonu pošteno škripalo. Kim naj bi bilo namreč v času samoizolacije izredno težko in naj bi pogrešala zunanji svet, svojo družino in pestro dogajanje, ki mu je sicer izpostavljena, o tem pa je brez težav že spregovorila. Le po tednu dni, ki ga je zaradi globalne pandemije koronavirusa preživela doma s štirimi otroki in možem, je iskreno povedala, da sta s Kanyejem načrtovala petega otroka, a jo je želja po tem zdaj minila, saj se pred svojimi otroci skriva tudi v kopalnici.

Hči Kim Kardashian osramotila mamo
Preberi še
Hči Kim Kardashian osramotila mamo

Vse glasnejše pa so govorice, da naj bi škripalo tudi med zakoncema, te pa so spodbudile lastnike različnih spletnih stavnic, da stavijo, do kakšnih škandalov bo prišlo med ločitvijo. Tako britanski mediji te dni že poročajo, da je trenutno najbolj donosna stava, da se bosta zakonca ločila leta 2021, poleg tega pa se da na račun Kardashianovih zaslužiti še s stavo, kdo od članov slavne družine bo prej opustil tvitanje in kdaj bo Kourtney ponovno noseča. Čeprav slednja trenutno nima rednega partnerja, številni verjamejo, da bi se lahko to zgodilo že naslednje leto. Najbolj 'varna' stava pa je trenutna ta, da se bosta Kim in Kourtney ponovno zapletli v hud prepir, kot se je v pretekosti že večkrat zgodilo.

Kim in Kanye že več mesecev čas v samoizolaciji preživljata skupaj s svojimi štirimi otroki, kar naj bi Kim težko prenašala.
Kim in Kanye že več mesecev čas v samoizolaciji preživljata skupaj s svojimi štirimi otroki, kar naj bi Kim težko prenašala.FOTO: Profimedia

Stavnice, ki napovedujejo ločitev Kim in Kanyeja, so sicer na spletu že dlje časa, saj je med njima že večkrat završalo. Tako so v letu 2018 mediji poročali, da naj bi se med zakoncema kresalo, ko je Kanye začel prijateljski odnos z manekenko Teyano Taylor, Kim pa naj bi od ljubosumja ponorela. Pogosto je bil seveda ljubosumen tudi Kanye, prav tako je med njima pogosto jabolko spora kar ameriški predsednik Donald Trump, ki ga West glasno spodbuja, medtem ko Kim ni njegova privrženka. Ker znani raper boleha za bipolarno motnjo, za katero ne jemlje zdravil, ker se po njih ne počuti dobro, je bilo več prepirov v preteklosti tudi zaradi njegovega obnašanja. Ali sta se zvezdnika zaradi neprestanega druženja preprosto naveličala drug drugega ali pa so govorice o ločitvi preuranjene, bo pokazal čas, zgodbe iz Hollywooda pa nas pogosto učijo, da je tam, kjer je dim, tudi ogenj.

Kim Kardashian se je prvič ločila po dobrih dveh mesecih zakona.
Kim Kardashian se je prvič ločila po dobrih dveh mesecih zakona.FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493